Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑΚάποτε η ΝΔ ήταν το σπίτι μου. Αυτό πριν απολέσει την ανθρώπινη συνείδηση της και μεταμορφωθεί σε ένα ανθρωπόμορφο τέρας. Σε αυτές ειδικά τις εκλογές το να μη βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα είναι μονόδρομος. Δεν υπάρχει τρίτη λύση είναι ή το ένα ή το άλλο. Μακάρι να υπήρχε αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει. 

 Δεν έχω ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ποτέ και πολλές φορές τα έχω "χώσει" στον Αλέξη Τσίπρα και τη κυβέρνηση του έχοντας εξοργιστεί από τις επιλογές τους σε διάφορα θέματα, όμως διαθέτω αρκετή νοημοσύνη για να καταλάβω τι έρχεται. Αν τώρα υπάρχω για να φωνάζω για τα κακώς κείμενα του ΣΥΡΙΖΑ, με τη ΝΔ θα εξαϋλωθώ. 

Η συγκεκριμένη ΝΔ έρχεται για να τραφεί με σώματα και ψυχές Ελλήνων γιατί αυτή είναι η ιδιοσυγκρασία της τωρινής ηγετικής της ομάδας. Νεοφιλελεύθεροι αριθμολάγνοι μαθημένοι να μην υπολογίζουν όποιον θεωρούν ποιο αδύναμο από αυτούς, που μπροστά στην ικανοποίηση των οικονομικών και προσωπικών τους στόχων δεν θα διστάσουν να πατήσουν επάνω σε πτώματα. Τα δικά μας πτώματα. 

Ψηφίζοντας τους θα είναι σαν να σημαδεύουμε μόνοι μας τον εαυτό μας στο κεφάλι με ένα περίστροφο. Ο ΣΥΡΙΖΑ μας αφήνει τα περιθώρια να τον πολεμήσουμε και έχει περιθώρια βελτίωσης. Η ΝΔ θα εφαρμόσει την "΄τελική λύση". Αν βγει η ΝΔ η καθημερινότητα μας θα μετατραπεί σε κόλαση και δεν θα υπάρχει γυρισμός. 

Παρουσιάζονται με το προφίλ του καλού και ηθικού παιδιού αλλά από πίσω κρύβουν τα ποιο αιμοβόρα ένστικτα. Το σνομπισμό και την αδιαφορία για το συνάνθρωπό τους. Ήδη ξεχειλίζουν από αλαζονεία και ακόμη δεν έχουν πάρει την εξουσία. 

 Μακριά από την αποχή σύσσωμοι πρέπει να δώσουμε την απόλυτη μάχη υπέρ βωμών και εστιών στην κυριολεξία γιατί θα τα χάσουμε όλα από αυτή τη ΝΔ. Τώρα δεν υπάρχουν ιδεολογίες, δεν υπάρχουν τρίτα κόμματα, είναι ή αυτό ή εκείνο και με αυτούς που έρχονται απειλείται η ίδια η ύπαρξη μας από ανάλγητους ανθρώπους. 

 Καταδικάζοντας αυτή τη ΝΔ καταδικάζουμε και τις αντιλήψεις αυτών των ανθρώπων και δίνουμε χώρο στο ίδιο το κόμμα να κάνει την αυτοκάθαρση του απομακρύνοντας τους από τους κόλπους του και φέρνοντας στο προσκήνιο τη μεγάλη Λαϊκή Δεξιά. 

Μέσα από το παραβάν ο κάθε ένας μας θα είναι μόνος του να πράξει ότι νομίζει. Τουλάχιστον ας το σκεφτεί καλά και να μην αφήσει το θυμικό του να τον οδηγήσει αλλά το ένστικτο του και τη λογική του. Μετά θα είναι αργά για δάκρυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: