Σάββατο, 11 Ιουλίου 2015

Ντροπή σας!

Ντροπή σου Αλέξη Τσίπρα. Ήδη από την επόμενη του Δημοψηφίσματος αποτελείς έναν λεκέ της Ελληνικής ιστορίας. Το 62% δεν σου έδωσε εντολή να πας και να συνταχθείς με τους σιχαμερούς προδότες του έθνους. Κρίμα για τον Ελληνικό λαό που σε στήριξε και πήρε θέση κάτω από εκβιασμούς και πραγματικά δύσκολες συνθήκες. Κρίμα για εσένα τον ίδιο που αποδείχθηκες πολύ λίγος σε τόσο μεγάλες στιγμές. Έχασες την ευκαιρία να εισέλθεις στο Πάνθεον των μεγάλων ηγετών που γέννησε αυτός ο τόπος στο παρελθόν. 

Αντίθετα προτίμησες να συνταχθείς με την απέναντι πλευρά, ξέρεις εσύ αυτή του Εφιάλτη. Κρίμα γιατί είσαι νέος και θα μπορούσες να κυβερνήσεις σωστά τον τόπο και με τη στήριξη των πολιτών για πολλά χρόνια. Να γίνεις ένας ιππότης της Δημοκρατίας και της δικαιοσύνης. 

Μεγάλο κρίμα και για τη Δημοκρατία που όλοι οι πολιτικοί επικαλείστε αλλά στην πράξη την αμαυρώνετε. 

Όσο για εσένα Πάνο Καμμένε απέδειξες πως η ιστορία επαναλαμβάνεται. Είσαι μία εφεδρεία του συστήματος, μία μνημονιακή πατερίτσα όπως οι προκάτοχοι σου, ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη και ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Τα κροκοδείλια δάκρυα σου έχουν την ίδια αξία που είχαν και τα δάκρυα του Τζέφρη όταν έβαζε πιπέρι στα μάτια του στο λιμάνι του Πειραιά. 

Καταφέρατε το ακατόρθωτο. Να περάσετε μνημόνιο όταν αυτό έρθει για ψήφιση με πάνω από 181 βουλευτές. Όποιος κατάλαβε έχει καλώς. Τώρα να μας πουλάτε και εσείς success story σαν το Σαμαρά. 

 «Φίλοι» δανειστές τέλος θέλω να πω κάτι και σε εσάς. Εκφράσατε το επιχείρημα πως τα όποια μέτρα πρέπει να τα οικειοποιηθεί, να τα πιστέψει πρώτη από όλους η κυβέρνηση που καλείται να τα εφαρμόσει. Εδώ κάνετε «φίλοι μου» λάθος. Τα όποια μέτρα για να πετύχουν πρέπει να τα οικειοποιηθεί ο ίδιος ο λαός και τουλάχιστον γνωρίζετε πως στην Ελλάδα αυτό δεν ισχύει. Ο Ελληνικός λαός όσο και να προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε αρνήθηκε τη λιτότητα σας και έφτυσε τους εκβιασμούς σας με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. 

 Μπορεί να υπογράφεται ότι θέλετε με τους εγχώριους σαλτιμπάγκους αλλά την υπογραφή του Ελληνικού λαού δεν την έχετε. Αντίθετα έχετε την άρνηση του. Στη θέση σας λοιπόν εγώ δεν θα δάνειζα την Ελλάδα γιατί θα έκλαιγα τα λεφτά μου. Τα χρήματα σας θα πέσουν στη μαύρη τρύπα που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε. Αντίθετα αν ήμουν στη θέση σας θα στεκόμουν δίπλα και αλληλέγγυος στην Ελλάδα και θα προσπαθούσα ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές να διδαχθώ από την αυταπάρνηση και την αξιοπρέπεια που επέδειξε ο Ελληνικός λαός. 

Η Ελλάδα δεν ανήκει στην Ευρώπη. Η Ευρώπη ανήκει στην Ελλάδα και εσείς ζείτε σε μία ψευδαίσθηση περί του αντιθέτου. Τα όμορφα μνημόνια όμορφα καίγονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: