Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Ουκρανία μαθήματα γελιότητας από τους δυτικούς.Αφού οι δυτικοί (ΝΑΤΟ, Ε.Ε.) υπέστησαν άλλη μία συντριπτική ήττα στη γεωπολιτική σκακιέρα τώρα αρκούνται στο να εκτοξεύουν κούφιες απειλές εναντίον της Ρωσίας.

Οι δυτικοί οι οποίοι εκπροσωπούν τη σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, πάντοτε προσπαθούσαν να υπονομεύσουν γεωπολιτικά τη Ρωσία με αποκορύφωμα τις τελευταίες ενέργειες τους στην Ουκρανία που αποσκοπούσαν στο να στραγγαλίσουν μέσα στο ζωτικό της χώρο την αρκούδα. Ο λόγος είναι πως η Ρωσία έχει διαφορετική αντίληψη για τη παγκοσμιοποίηση σε σχέση με τους δυτικούς που θέλουν τους ανθρώπους κονσερβοποιημένους χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαιτερότητες των Εθνών και τις διαφορές στον πολιτισμό και τα ήθη τους. Οι άνθρωποι για τους δυτικούς είναι απλά ένα αριθμητικό δεδομένο στην εξίσωση του κέρδους και της απληστίας, ενώ για τους Ρώσους μετράνε και άλλα πράγματα όπως είναι η θρησκεία, οι τέχνες και η ανθρώπινη ζωή.


Κανένας όμως από τους ηγέτες της δύσης δεν έχει το ειδικό πολιτικό βάρος που έχει ο Βλαντιμήρ Πούτιν. Τώρα πανικόβλητοι παρακολουθούν τα αποτελέσματα των πράξεων τους ανήμποροι να αντιδράσουν αφού ο ηγέτης της Ρωσίας σήκωσε εμφατικά το γάντι που του πέταξαν. Τρέχουν λαχανιασμένοι πίσω από τις εξελίξεις και γίνονται κομπάρσοι στο έργο που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Αντί οι πολιτικοί της δύσης να εργαστούν για το καλό του πλανήτη και των ανθρώπων, δρουν συστηματικά ενάντια στις ανθρώπινες αξίες με πρακτικές που θυμίζουν συμμορία του οργανωμένου εγκλήματος. Κόντρα στην κοινή γνώμη υπηρετούν τη ματαιοδοξία τους σε βάρος των λαών τους για να αποκομίσουν προσωπικά οφέλη και να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα που τους ανέδειξαν στην εξουσία. Θα μπορούσαν να δεχτούν τη Ρωσία ως ισότιμο συνομιλητή  και με ειλικρίνεια να εργαστούν από κοινού για τη ευημερία και την ανάπτυξη των λαών τους. Αντίθετα επέλεξαν άτσαλα το δρόμο της απληστίας και της υπονόμευσης.

Μια ζωή προπαγανδίζουν πως πολιτισμός είναι μόνον ο δυτικός, πως οι Ρώσοι είναι κακοί και οι δυτικοί είναι απλά οι καλύτεροι στα πάντα και έχουν σε όλα δίκιο. Βέβαια δεν θυμάμαι πότε οι Ρώσοι επενέβησαν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη πατρίδα τους για να εισβάλουν σε μία υποδιέστερη χώρα και να την καταστρέψουν καταληστεύοντας το φυσικό πλούτο της και τις υποδομές της. Αυτό οι δυτικοί το έχουν κάνει, Αμερικανοί, Εγγλέζοι και Γάλλοι κατά κύριο λόγο.

Αν κάποιος μπορεί να προσάψει κάτι στη Ρωσία είναι πως υπήρξε μέλος και από τα πιο καίρια στη αμαρτωλή Σοβιετική Ένωση και αποτέλεσε στήριγμα στη λαίλαπα του κομμουνισμού. Αυτό όμως είναι παρελθόν καθώς η ίδια η Ρωσία τηρεί με τη συμπεριφορά της αποστάσεις από τις εποχές εκείνες αποκηρύσσοντας τις.

Τώρα οι δυτικοί απειλούν τη Ρωσία με αποκλεισμό από τη διεθνή σκηνή καταντώντας γραφικοί αφού δεν υπάρχει ορθολογική απάντηση στο πως θα αποκλείσεις κάποιον που έχει τεράστιους φυσικούς πόρους, ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, βαριά βιομηχανία, τεχνογνωσία, επιστήμες, παιδεία, τεράστια έκταση, πολιτισμό, άριστη ηγεσία και τόσα άλλα σημαντικά πράγματα. Για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να ανακαλύψουν καινούρια μαθηματικά όπου 1+1 θα κάνει 5. Μέχρι τότε θα παραδίδουν μαθήματα γελοιότητας και θα σπρώχνουν τους Ουκρανούς να καταστρέφουν την όμορφη χώρα τους

στηρίζοντας την παράνομη κυβέρνηση που σχηματίστηκε από τους Ουκρανούς νεοναζί ανατρέποντας βίαια τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: