Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Οι Δυτικοί ετοιμάζονται για νέα εγκλήματα.Όλα δείχνουν πως οι Αμερικανοί με τους γλοιώδεις συμμάχους τους ετοιμάζονται να χτυπήσουν τη Συρία. Άλλο ένα κυρίαρχο κράτος θα θυσιαστεί στο βωμό της υποκρισίας και των βρώμικων γεωπολιτικών συμφερόντων και η ιστορία ετοιμάζεται να προσθέσει νέες  ματωμένες σελίδες στην πολύπαθη περιοχή της Μέσης Ανατολής και να καταγράψει άλλη μία αυθαίρετη παρέμβαση των Νατοϊκών σε βάρος ενός ανεξάρτητου κράτους.

Οι Δυτικοί δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα αφού δεν περιμένουν ούτε τα πορίσματα των παρατηρητών του ΟΗΕ, αλλά με υπερβάλλοντα ζήλο ψεύδονται ασυστόλως και ισχυρίζονται πως την επίθεση με τα χημικά όπλα την έκανε το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Άσαντ. Οι Νατοϊκοί εγκληματίες αψηφούν ακόμη και την ίδια τη λογική στα ψέματα που επικαλούνται προκειμένου να επιτύχουν τη συναίνεση της κοινής γνώμης στα εγκληματικά τους σχέδια

Αν μελετήσει κανείς τα αποτελέσματα της επίθεσης με χημικά με βάση τα όσα έγιναν γνωστά από διάφορες πηγές, θα διαπιστώσει πως πρόκειται για προβοκάτσια, εκτός εάν πιστεύει κάποιος πως ο Ασάντ έριξε χημικά στον εαυτό του. Γιατί τα θύματα προέρχονταν από συνοικία με υποστηρικτές του προέδρου της Συρίας, αλλά μέσα σε αυτά ήταν και άντρες της Χεσμπολάχ που μάχεται στο πλευρό του.

Όποιος έριξε τα χημικά ενεργούσε για λογαριασμό των Δυτικών και του Ισραήλ και είχε ως σκοπό να δώσει πάτημα στις δυνάμεις αυτές να επιτεθούν στο κυρίαρχο κράτος της Συρίας. Αυτό φαίνεται και από τη σπουδή που δείχνει η Αμερικανο-ευρωπαίκή συμμορία για να ξεκινήσει στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Οι Αμερικανοί και οι Αγγλογάλλοι κλείνουν τα μάτια στα εγκλήματα που διαπράττουν οι ισλαμιστές μισθοφόροι τρομοκράτες που μάχονται το νόμιμο πρόεδρο της Συρίας και σφαγιάζουν Χριστιανούς και μουσουλμάνους άλλων δογμάτων. Επίσης παριστάνουν πως το Συριακό πρόβλημα είναι προσωποκεντρικό εστιάζοντας στην πτώση του Άσαντ, αγνοώντας πως ο πρόεδρος της Συρίας δεν θα άντεχε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αν δεν είχε την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του Συριακού λαού.

 Όσο για την Ελλάδα είναι ντροπή ακόμη και η σκέψη στο να εμπλακεί και να υποστηρίξει μία επίθεση σε μία χώρα που δεν μας έχει πειράξει ποτέ και στο παρελθόν για όσους δεν το γνωρίζουν αποτέλεσε και στρατιωτικό μας σύμμαχο στην περιοχή απέναντι στον κίνδυνο της Τουρκίας.

Οι πολιτικές αλητείες δεν αρμόζουν στην ιστορία της Ελλάδος και αυτή τη στιγμή η Ελλάδα διαπράττει μία τέτοια, με ευθύνη της προδοτικής κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων οι οποίοι συναινούν πρόθυμα στο έγκλημα που πάει να λάβει χώρα στη Συρία και υποστηρίζουν τις ενέργειες των Δυτικών και τις δολοπλοκίες Ισραηλινών και Τούρκων με περίσσιο πάθος.

Την έμμεση ή άμεση εμπλοκή της Ελλάδος οι πολιτικοί ολετήρες θα την ονομάσουν «συμβατικές συμμαχικές υποχρεώσεις» και θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν στα μάτια της κοινής γνώμης την σημασία της εμπλοκής της χώρας στο Συριακό δράμα. Το αίμα των Ελληνορθοδόξων της Συρίας θα πέσει βαρύ στα χέρια τους και θα προσθέσουν άλλο ένα έγκλημα ανάμεσα στα τόσα άλλα που έχουν διαπράξει σε βάρος της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: