Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

Αν ήμουν ο Μαρινάκης…

Αν ήμουν ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα πανηγύριζα το φετινό κύπελλο. Ο λόγος είναι απλούστατος. Δεν έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός τίτλους κερδισμένους με τέτοιον τρόπο. Ο Αστέρας Τρίπολης σφαγιάσθηκε από τη διαιτησία του Γιάχου και της συμμορίας του.

Εντάξει δεν είδε ο Γιάχος δεν είδε ούτε ο άλλος πίσω από το τέρμα την επίμαχη φάση; Δεν είδε ότι έγινε καθαρό πέναλτι που τιμωρείται και με αποβολή; Δεν είδαν ούτε οι επόπτες τίποτα; Δεν είδε κανένας από τη διαιτητική συμμορία ούτε τις άλλες φάσεις που έγιναν σε βάρος του Αστέρα; Άραγε ο πρόεδρος μας τι να είπε στον πρόεδρο του Αστέρα που κάθονταν δίπλα δίπλα όταν έγιναν όλα αυτά;

Σαν οπαδός του Ολυμπιακού σήμερα αηδίασα. Κρίμα για αυτόν τον αχταρμά. Να τα χαίρεστε όλα αυτά όλοι εσείς εκεί στη διοίκηση. Και μη τολμήσει κανείς να πει πως αυτά είναι λόγια αχαριστίας και τα λοιπά κλισέ που χρησιμοποιούν όσοι τσάτσοι θέλουν να ταΐζουν με κουτόχορτο τον κόσμο.

Θέλεις κύριε πρόεδρε να κάνεις φέτος περικοπές; Να κάνεις. Με όλα αυτά που περνάει η Ελληνική κοινωνία θα είσαι και δικαιολογημένος να επικαλεστείς την οικονομική κρίση. Κάντο όμως με υγεία. Όχι με τέτοιες μεθόδους. Τόσους τίτλους έχουμε δεν είναι ανάγκη να κλέβουμε εκκλησίες.

Aντί να φέρνεις τον κάθε τυχάρπαστο ξένο και να βάζεις τις τσατσοφυλλάδες να τον παρουσιάζουν σαν Μαραντόνα βάλε παιδιά από τις ακαδημίες. Έτσι και αλλιώς με τη φετινή τους παρουσία στην Ευρώπη αυτά τα παιδιά φόρεσαν τα γυαλιά στην ανδρική ομάδα. Και αν δεν παίξουν και φέτος που είναι όλοι οι υπόλοιποι ανύπαρκτοι πότε θα πάρουν ευκαιρίες;

Εύχομαι να μη ξαναζήσω τέτοιο πράγμα σαν το αποψινό. Ηθικός νικητής είναι ο Αστέρας Τρίπολης. Αν υπήρχε λίγη τσίπα δεν θα έπρεπε να κατέβει η ομάδα στην απονομή με όλα αυτά που έγιναν. Και όσοι συμμετείχαν στη διαιτητική ομάδα να μη ξανασφυρίξουν ούτε αγώνα σχολικού πρωταθλήματος. Αν υπήρχε δικαιοσύνη θα έπρεπε να επέμβει ο αθλητικός δικαστής για δυσφήμηση του αθλήματος. Κρίμα και για τον Μίτσελ που πανηγύριζε με αυτό το συνονθύλευμα. Κρίμα γενικά για όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: