Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013

«Τουρκεύουν» την Αθήνα

Ο υπάλληλος της τρόικας Αντώνης  Σαμαράς με προσωπική του έγκριση έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει η ανέγερση τζαμιού στο Βοτανικό σε οικόπεδο που ανήκει στο πολεμικό ναυτικό.

Τη στιγμή που στην Ελλάδα κλείνουν σχολεία, τη στιγμή που υπολειτουργούν τα νοσοκομεία, τη στιγμή που φορολογούνται ακόμη και οι άνεργοι στη χώρα μας εκταμιεύονται χρήματα για να γίνει κάτι ξένο και απεχθές  προς τον Ελληνικό λαό.

Λίγες μόνο ημέρες από την επέτειο της επανάστασης των Ελλήνων κατά των τούρκων κατακτητών και ενώ έχουν καταληστέψει των Ελληνικό λαό, εκταμιεύουν 1000000 ευρώ και παραχωρούν και δημόσια γη για να χτίσουν τζαμί στην πρωτεύουσα της Ελλάδος.

Ποια μουσουλμανική χώρα αλήθεια βγάζει χρήματα από τον κρατικό της προϋπολογισμό για να χτίσει μία χριστιανική εκκλησία;  Από πού και ως που ο Ελληνικός λαός να πληρώσει για την μουσουλμανική λαγνεία των πολιτικών του; Μήπως κάνουμε πως δεν βλέπουμε τις σφαγές των χριστιανικών πληθυσμών στις μουσουλμανικές χώρες;

Αν θέλουν οι μουσουλμάνοι που ζουν στην Αθήνα τόπο λατρείας ας αναλάμβαναν και τα έξοδα. Να μαζέψουν χρήματα, να αγοράσουν ένα οικόπεδο και να χτίσουν αφού λάβουν την ανάλογη άδεια και σε τόπο που δεν θα προκαλεί το κοινό αίσθημα.

Χρήματα να βρουν αν δεν έχουν οι ίδιοι από τον εμίρη του Κατάρ ή το Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας αφού αυτοί σκορπάνε εκατομμύρια για να χρηματοδοτούν ανατροπές κυβερνήσεων άλλων κρατών που δεν τους είναι αρεστές. Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα όσο καθαρά θέμα συμβολισμού και υποταγής διότι δεν είναι τυχαίος ούτε ο χρόνος ούτε ο χώρος που επιλέχθηκε για να υλοποιηθεί αυτή η απόφαση.

Λησμονούμε τη συμπεριφορά των νεοοθωμανών γειτόνων μας που μας απειλούν συνεχώς για αυτά που μας ανήκουν, ξεχνάμε την ιστορία μας και τα όσα έχουμε υποστεί από τη βαρβαρότητα των λαών αυτών και πουλάμε εκδούλευση στις κυβερνήσεις τους λαμβάνοντας τέτοιες αποφάσεις, χωρίς να εξασφαλίσουμε τουλάχιστον αντίστοιχα οφέλη.

Ίσως τελικά ο Κολοκοτρώνης και οι υπόλοιποι οπλαρχηγοί έσφαλαν. Αν κρίνει κανείς από την αποδοχή των τηλεοπτικών σειρών που προβάλλουν τα τουρκοκάναλα και τη λήψη τέτοιων πολιτικών αποφάσεων, ίσως μας άξιζαν άλλα 400 χρόνια σκλαβιάς για να βάλουμε μυαλό. Ίσως δεν είμαστε αντάξιοι του δώρου της ελευθερίας αφού οι νεοέλληνες ψάχνουμε εναγωνίως έμμεσα ή άμεσα τον επόμενο αφέντη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: