Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2013

Χάκερ της ζωής

Άλλη μία τραγωδία συνέβη στη κοινωνία μας με το συμβάν στη Λάρισα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο δύο νέων και τη σοβαρή κατάσταση τριών ακόμη. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των πολιτικών που οδηγούν σε βίαιη και άδικη φτωχοποίηση των Ελλήνων με αντίτιμο την παραμονή μας στη στρεβλή πραγματικότητα του ΕΥΡΩ.

Ένα είναι σίγουρο με αυτούς που έχουμε μπλέξει. Άνθρωποι μπορεί να μην υπάρχουν σε λίγο αλλά δε βαριέσαι τουλάχιστον θα είμαστε στο ΕΥΡΩ. Αυτά τα χοντρόπετσα γουρούνια της συγκυβέρνησης δεν καταλαβαίνουν τίποτα μπροστά στο να υπηρετήσουν τους αφεντάδες τους. Τους ενδιαφέρει μόνο να κυβερνάνε και ας το κάνουν έστω και σε ερείπια.

Ας μη κρυβόμαστε άλλο βρισκόμαστε σε πόλεμο. Πόλεμο επιβίωσης. Η Ελληνική δικαιοσύνη πολύ λίγα μπορεί να κάνει όπως απέδειξε όλον αυτόν τον καιρό. Είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί αλλιώς τι να υποθέσει κανείς όταν σου βγάζει συνταγματικό το μνημόνιο αλλά αντισυνταγματικές κάποιες προσταγές του. Τι να υποθέσει κανείς όταν αφήνει όλους τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος να κυκλοφορούν ελεύθεροι; Και τι έκανε όλα αυτά τα χρόνια που η δημόσια περιουσία λεηλατούνταν; Εντάξει έβαλε μέσα τον Παπαγεωργόπουλο αλλά αυτό της δίνει άφεση αμαρτιών;

Η αντιπολίτευση τι ακριβώς κάνει; Υποπίπτει και αυτή σε αντιφάσεις. Προσπαθεί να ενταχθεί στο υπάρχον σύστημα με τις γνωστές στρεβλώσεις του για να γίνει αποδεκτή αντί να κινηθεί στο να φτιάξει ένα καινούριο. Αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν φτιάχνεις.

Τέλος οι ήπιες διαμαρτυρίες και διαδηλώσεις δεν κερδίζουν τίποτα παρά μόνον προσφέρουν γέλιο και ψυχαγωγία σε όλους αυτούς που με τις αποφάσεις τους και τις υπογραφές τους αναστατώνουν και καταστρέφουν ζωές. Τα σαδιστικά ένστικτα τους ικανοποιούνται κάθε μέρα με το αίμα του αθώου κοσμάκη.

Οι Γερμανοί ξανάρθαν στην πατρίδα μας με άλλα όπλα από αυτά που είχαν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν πιο ύπουλα άλλα πιο αποτελεσματικά. Τώρα θα παρακολουθήσουμε όσοι ζήσουμε και καταφέρουμε να παραμείνουμε σε αυτόν τον τόπο την ολοκλήρωση της καταστροφής.

Το φυσικό μας πλούτο θα τον αρπάξουν τα γαμψά νύχια της Νέας Τάξης και τα φιλέτα της Ελλάδος μας θα τα γευτούν άλλοι. Μας παρουσιάζουν οι της κυβέρνησης ως κυβερνητική επιτυχία το ξεπούλημα της πατρίδας μας στον εκάστοτε επενδυτή λες και απευθύνονται σε κρετίνους. Λες και θα κερδίσει κάτι ο Ελληνικός λαός από το ξεπούλημα του χρυσού, του πετρελαίου του φυσικού αερίου. Σαν να είμαστε πιθήκια να μας πετούν μπανάνες.

Τα σπίτια μας θα χαθούν και θα τα χαίρονται Γερμανοί και άλλοι που θα έρθουν να εποικίσουν την χώρα μόλις αδειάσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο από τους πολίτες της. Πέτυχαν ακόμη και αν δεν χρωστάς το σπίτι σου ή το αμάξι σου σε κάποια τράπεζα αυτό να σου δημιουργεί χρέος κάθε χρόνο μέσω των φόρων. Ακόμη και αν αναπνέεις απλά θεωρούν πως τους χρωστάς. 3000 ευρώ κεφαλικός φόρος.

Το χειρότερο όλων; Αν αντισταθείς με οποιοδήποτε δικό σου μέσο μπορεί να σε «δώσει» ο διπλανός σου εξαπατημένος από τη μνημονιακή νομιμότητα και το φθόνο που υποβόσκει για το πλησίον μας. Η τελευταία άμυνα όμως αφού αδύνατούμε να κάνουμε κάτι συλλογικό είναι να γίνουμε λαθρεπιβάτες του συστήματος τους ή αλλιώς Χάκερ της ζωής και όχι των υπολογιστών. Ο νοών νοείτω και ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: