Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Σε εκλογική ετοιμότητα το Πατριωτικό Μέτωπο, απέναντι στους θλιβερούς πολιτικάντικους ελιγμούς του ΓΑΠ και των εταίρων του.


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Δελφών, 232, 54655, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310421940
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Αθήνα 2 Νοεμβρίου 2011

Δελτίο τύπου

Σε εκλογική ετοιμότητα από χθες το Πατριωτικό Μέτωπο, με απόφαση της Εκτελεστικής του Γραμματείας, ως απάντηση στις αθλιότητες των πολιτικάντικων παλαιοκομματικών ελιγμών του Γ.Α. Παπανδρέου, περί δημοψηφισμάτων και λοιπών εκλογικών εκβιασμών.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Κινήματος, καλεί τις Τοπικές Οργανώσεις του Κινήματος σε ολάκερη τη χώρα, να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες εκλογής υποψηφίων βουλευτών, όπως καθορίζονται από το Καταστατικό του ΠΑΜ και στο πλαίσιο της Άμεσης Δημοκρατίας, χωρίς δηλαδή καμία ανάμειξη και εμπλοκή κανενός είδους κεντρικού οργάνου και μόνο μέσα από τις Λαϊκές Συνελεύσεις των Τοπικών Κοινωνιών.

Οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στα εσωτερικά της Ελλάδας και τα καυστικά έως οργισμένα σχόλια του ξένου Τύπου καθώς και οι δηλώσεις των πολιτικών παραγόντων διεθνώς, αποδεικνύουν την δόλια απόπειρα του ΓΑΠ να εγκλωβίσει τον ελληνικό Λαό στα εκβιαστικά δόκανα του «δημοψηφίσματος».

Το Πατριωτικό Μέτωπο αξιώνει εθνικές εκλογές εδώ και τώρα και θεωρεί ως έκδηλο πολιτικό πραξικόπημα κάθε προσπάθεια συνέχισης αυτής της εθνοκτόνας κατάστασης, η οποία βουλιάζει διαρκώς και περισσότερο την κοινωνία και την Πατρίδα μας, στο τέλμα και στην σήψη.

Να ξεμπερδεύουμε λοιπόν μια ώρα αρχύτερα με τους νεοταξίτες, τους τοκογλύφους, τους εγχώριους συνεταίρους τους και το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που γαντζώθηκε στους ώμους μας, από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: