Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

Σαν τον ευνούχο στο χαρέμι του σουλτάνου

Άκουσα τη χθεσινή ομιλία του Μπεγλίτη του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη βουλή την ώρα που οι απόστρατοι δήλωναν παρών στις αντιδράσεις για το ξεπούλημα της πατρίδος μας. Από όλες τις αρλούμπες που έλεγε, μου έμεινε το σημείο εκείνο όπου γεμάτος μίσος και στα όρια του εγκεφαλικού ανέφερε πως «επιτέλους ο ομφάλιος λώρος των απόστρατων με τους εν ενεργεία πρέπει να κοπεί και θα φροντίσει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για αυτό».

Το γεγονός αυτό από μόνο του δείχνει πως η κυβερνητική παράταξη είναι τόσο εγκάθετη απέναντι σε ότι περιλαμβάνει η έννοια πατρίδα γεγονός που την καθιστά επικίνδυνη για τη χώρα. Από ποιους κύριε υπουργέ ζητάτε αυτό το πράγμα; Από εκείνους που υπηρέτησαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος για δεκαετίες και έκαναν το επάγγελμα τους τρόπο ζωής; Από αυτούς που κάθε τρεις και λίγο άλλαζαν τόπο διαμονής με ότι επιπτώσεις έχει αυτό στις οικογένειες τους για να διασφαλίζουν την ακεραιότητα της πατρίδος μας;

Έρχεστε τώρα κύριε υπουργέ και με περίσσιο θράσος ζητάτε από αυτούς τους ανθρώπους να μην ενδιαφέρονται για τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας που ξεπουλάτε εσείς και το σινάφι σας, να μην παίρνουν θέση για τίποτα και να υιοθετήσουν μία παθητική στάση στην καλύτερη των περιπτώσεων αν όχι να σας μιμηθούν με το να γίνουν υποτακτικοί στις βουλές και τα βίτσια μιας ανθελληνικής προδοτικής κυβέρνησης σαν τη δική σας, όπως ακριβώς κάνετε εσείς και οι συνάδερφοι σας τασσόμενοι στο πλευρό των ξένων τοκογλύφων.

Με αυτό το πλευρό να κοιμάστε κύριε υπουργέ. Αυτοί οι άνθρωποι δεν γίνεται επειδή αποστρατεύτηκαν να πάψουν να ενδιαφέρονται για τα κοινά στην πατρίδα μας γιατί πολύ απλά η πατρίδα μας είναι μέσα στο DNA τους. Είσαστε πολύ διασκεδαστικός που αρνείστε να το καταλάβετε και διασκεδάζετε όλους εμάς με τις υστερικές αντιδράσεις σας. Προσέξτε λοιπόν μη σας έρθει κανένας νταμπλάς από το κακό σας και φυλάξτε τον τσαμπουκά σας για κανέναν Τουρκομογγόλο που σε πολιτικό επίπεδο σας έχει κάνει ρεζίλι των σκυλιών, αφού μπροστά του συμπεριφέρεστε όλοι εσείς σαν τον ευνούχο στο χαρέμι του σουλτάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: