Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2011

Χρόνια πολλά Έλληνες! Ζήτω το Έθνος.

Είμαστε ένας λαός που πάντα αγωνίζεται με σθένος και αυταπάρνηση μέσα στη μακρόχρονη ιστορία του για να υπερασπιστεί θεμελιώδεις ανθρώπινες αξίες όπως είναι η ελευθερία. Καμιά φορά ειδικά εμείς οι νεοέλληνες φερόμαστε σαν παραστρατημένα παιδιά παρασυρόμενοι από τις εσωτερικές μας ίντριγκες και τα προσωπικά μας πάθη βάζοντας σε περιπέτειες την πατρίδα μας, όμως πάντοτε αυτό που ονομάζουμε φιλότιμο μας επαναφέρει στην τάξη και με τρόπο θαυμαστό συσπειρωνόμαστε γύρω από αυτήν.

Σήμερα η πατρίδα μας είναι υπό κατοχή από τα ίδια φασιστικά μυαλά που πριν από 71 χρόνια εισέπραξαν για τις αξιώσεις τους ένα μεγαλοπρεπέστατο ΌΧΙ γνωρίζοντας και απανωτές ήττες στα αιματοβαμμένα πεδία των μαχών από τους προγόνους μας. Αιτία για αυτό είναι η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά μας που οδήγησε στο τιμόνι της χώρας στυγνούς προδότες με αποτέλεσμα το γεμάτο θυσίες ΟΧΙ των προγόνων μας να αντικατασταθεί με ένα ΝΑΙ που ειπώθηκε με ευχαρίστηση από τους «Έλληνες» πολιτικούς.

Όμως στις εθνικές επετείους μας δείχνουν όλοι αυτοί να έχουν ξεχάσει πως δεν εορτάζουμε την απελευθέρωση μας αλλά την έναρξη των αγώνων μας για αυτήν. Έτσι και η σημερινή ημέρα ας γίνει η ημερομηνία εκείνη που οι απόγονοι μας θα την εορτάζουν διπλά. Για το λόγο που τη γιορτάζουμε μέχρι σήμερα αλλά και για τον επιπλέον λόγο πως από σήμερα θα ξεκινήσει ο αγώνας για την ανατροπή των δεδομένων και την αποτίναξη της σύγχρονης κατοχής.

Ο εχθρός είναι ο ίδιος, οι συνέπειες της κατοχής θα είναι οι ίδιες εκείνο που αλλάζει μόνο είναι τα ονόματα των προδοτών και τα μέσα που χρησιμοποιεί ο κατακτητής. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί και όλοι μαζί για την Ελλάδα μας και το μέλλον της να είναι ίδιο και το αποτέλεσμα που θα εισπράξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: