Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ανήμερα του Σταυρού, 14 Σεπτεμβρίου, τιμά το Λιοντάρι της Κρήτης, τον Καταδρομέα Μανώλη Μπικάκη, το Πατριωτικό Μέτωπο.


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr,  pametopo@gmail.com


Αθήνα, 5 Σεπτεμβρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ανήμερα του Σταυρού, 14 Σεπτεμβρίου, τιμά το Λιοντάρι της Κρήτης, τον Καταδρομέα Μανώλη Μπικάκη, το Πατριωτικό Μέτωπο.

Τον Καταδρομέα που κονιορτοποίησε 6 τουρκικά τεθωρακισμένα και ένα τάγμα τούρκων εισβολέων στην Κύπρο το 1974, το Λιοντάρι της Κρήτης Μανώλη Μπικάκη, τιμά με εκδήλωση στο Ηράκλειο της Μεγαλονήσου μας, το Πατριωτικό Μέτωπο.

Ανήμερα του Σταυρού, στις 14 Σεπτεμβρίου, όλοι οι συνάδελφοί του Καταδρομείς, Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί, καλούνται να παραβρεθούν στις τιμητικές εκδηλώσεις, οι οποίες αφορούν σε όλους τους Έλληνες που πολέμησαν στο μαρτυρικό μας νησί. Έλληνες, οι οποίοι αντί να τιμηθούν με όλες εκείνες τις τιμές που πρέπει σε ήρωες και να αναφέρονται σήμερα ως παράδειγμα προς μίμηση στα Ελληνόπουλα, «θάφτηκαν» κυριολεκτικά, από το θλιβερό, σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που επικράτησε από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Το πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου, στις 11:30, στον Οικισμό Παρανύμφων Ηρακλείου και στο νεκροταφείο Αμυγδάλου, θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση, στον τάφο του Λιονταριού της Κρήτης, Μανώλη Μπικάκη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18:30, μπροστά στο άγαλμα του μέγιστου Ήρωα της Κρήτης, του Γιάννη Δασκαλογιάνη, στην Πλατεία Δασκαλογιάννη του Ηρακλείου, θα γίνει τελετή παράδοσης στην οικογένεια του Μανώλη Μπικάκη, του «Αναγεννώμενου Φοίνικα», ένα συμβολικό Μετάλλιο εξ’ ονόματος του ελληνικού Λαού. Ένα Μετάλλιο, το οποίο θα έπρεπε εδώ και δεκαετίες να δοθεί επίσημα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας το οποίο μάλιστα, είναι και το ανώτατο μετάλλιο του Τάγματος του Φοίνικα, της Ελληνικής Πολιτείας.

Το Μετάλλιο αυτό, δίνεται στην Οικογένεια του Λιονταριού της Κρήτης, του απογόνου των Μινωϊτών Τοξοτών, του Δασκαλογιάννη, του Γιαμπουδάκη και όλων των Κρητικών αγωνιστών για Ελευθερία και Δημοκρατία, ως μια ελάχιστη ένδειξη τιμής, σε όλα τα παλληκάρια μας, που αγωνίσθηκαν κατά των Τούρκων εισβολέων, στο μαρτυρικό μας νησί, την Κύπρο μας, το 1974.

Θα είμαστε όλοι εκεί, από την Κρήτη, αλλά και από ολάκερη την Ελλάδα. Γιατί Λαός που ξεχνά τους ήρωες του, είναι Λαός καταδικασμένος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΑΜΕΤ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΛΩΒΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ. ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ

Gorilaki είπε...

Αγαπητέ Ανώνυμε θα ήθελα να σε ρωτήσω από που βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;

Δεν έχω κάποια επίσημη θέση στο ΠΑΜ αλλά έχω διαβάσει τις θέσεις του και τα περισσότερα που διακηρύσσει βρίσκουν σύμφωνο όλον τον Ελληνικό λαό, αφού τα ίδια συζητάμε και μεταξύ μας οι απλοί πολίτες.

Σε πολλά δελτία τύπου που εκδίδει καταδικάζει Νεοναζιστικές και θολοκουλτουριάρικες αντιλήψεις ανοιχτά και χωρίς περιστροφές.

Σε αυτό το ιστολόγιο προσωπικά πήρα την απόφαση να αναδημοσιεύω τα δελτία τύπου που εκδίδει για το λόγο πως στα επίσημα ΜΜΕ κανάλια και εφημερίδες του γίνεται ένα απίστευτο Μποϊκοτάζ.

Βλέπουμε τα καθεστωτικά ΜΜΕ να αφιερώνουν πολιτικό χρόνο στον κάθε τυχάρπαστο και για το Πατριωτικό Μέτωπο δεν έχει γίνει ποτέ καμία αναφορά.

Μέχρι και ο χρυσαυγίτης βγήκε και έδωσε συνέντευξη στον Χατζινικολάου αλλά το ΠΑΜ είναι αποκλεισμένο από παντού.

Φυσικά δεν έχω την ψευδαίσθηση πως ο δικός μου διαδικτυακός τόπος υποκαθιστά τα ΜΜΕ αφού δεν είναι αυτός ο σκοπός του και οι δυνατότητες του.

Απλά εδώ κυρίως με αναδημοσιεύσεις βάζω πράγματα σαν προσωπικό αρχείο που μου έκαναν εντύπωση από το διαδίκτυο.

Δεν υποκινώ κανέναν να υποστηρίξει το ΠΑΜ αφού θεωρώ πως όλοι έχουμε την ικανότητα να κρίνουμε και να αντιλαμβανόμαστε πράγματα αλλά αναδημοσιεύω τις δραστηριότητες του αφού είναι ένας χώρος που παρακολουθώ με ενδιαφέρων και αυτό θα πράττω μέχρι να υποπέσει αν υποπέσει το ίδιο το ΠΑΜ σε κάποιο φάουλ στα δικά μου μάτια.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου και θα ήθελα να δω τα επιχειρήματα σου επάνω στον ισχυρισμό που κάνεις στο σχόλιο σου. Ίσως κάτι να έχει υποπέσει στην αντίληψη σου που διαφεύγει της δικής μου.