Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Το ερώτημα είναι εσύ θα γίνεις η πόρνη τους;

Τον τελευταίο καιρό βλέπω από ορισμένους της «άλλης» πλευράς να χρησιμοποιείται η ηλίθια δικαιολογία πως η άνανδρη επίθεση στον Ελληνικό λαό από τις δυνάμεις καταστολής του ΠΑΣΟΚ έγινε επειδή εκτελέστηκαν εντολές. Αυτή η δικαιολογία χρησιμοποιείται από τους φυσικούς αυτουργούς αυτού του εγκλήματος για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους για τα εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού λαού και για τη συνενοχή τους στην έσχατη προδοσία κατά της Ελλάδος.

Σε κάθε έγκλημα όπως ξέρετε καλύτερα από τον καθένα «κύριοι» της Αστυνομίας υπάρχει ο ηθικός και ο φυσικός αυτουργός. Σε κάποιες περιπτώσεις οι δύο κατηγορίες αυτουργών συμπίπτουν αφού ο φυσικός και ο ηθικός αυτουργός είναι το ίδιο πρόσωπο. Σε περιπτώσεις όπως η δική σας ο ηθικός αυτουργός διαφέρει από τον φυσικό, η ευθύνη όμως είναι η ίδια. Ναι σας δόθηκαν εντολές αλλά σταματήστε να κρύβεστε πίσω από αυτό. Είχατε την επιλογή ως ελεύθεροι άνθρωποι να μην τις εκτελέσετε.

Ο φόβος σας πως θα αντιμετωπίσετε την ανεργία αν δεν υπακούσετε στις εντολές που σας δίνουν σας κάνει ακόμη πιο ένοχους στα μάτια της Ελληνικής κοινωνίας. Διότι έτσι ομολογείτε πως εκπορνεύετε την ψυχή σας και τις ηθικές σας αξίες (αν έχετε τέτοιες) για λίγα ψίχουλα που σας πετούν οι αφέντες σας προκειμένου να λειτουργήσετε ως ασπίδα απέναντι στη δίκαιη οργή του Ελληνικού λαού που προσπαθεί να εμποδίσει το ξεπούλημα της πατρίδας μας.

Ποια ακριβώς νομιμότητα υπερασπίζεστε; Τη «νομιμότητα» του Παπανδρέου να καταστήσει εμπορεύσιμα αγαθά το νερό, το ρεύμα, την υγεία, την παιδεία, τα νησιά μας, τη θάλασσα, τον ήλιο μας, τις ίδιες μας τις ψυχές; Αυτή τη νομιμότητα; Τη νομιμότητα ενός στημένου παιχνιδιού που πραγματεύεται ως έπαθλο την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδος; Εάν ναι τότε είστε οι μεγαλύτερες πόρνες που περπάτησαν ποτέ στη γη και αυτόματα είστε συνένοχοι στην προδοσία. Διαλέξτε στρατόπεδο μέση λύση δεν υπάρχει.

Οι επιλογές που κάνει ο κάθε άνθρωπος έχουν αντίτιμο. Το μόνο σίγουρο σε αυτό τον κόσμο είναι πως το αντίτιμο αυτό θα πληρωθεί. Και όχι μόνο στο δικό σας επάγγελμα «κύριοι» αστυνομικοί αλλά και σε άλλα. Δεν μπορεί για μία χ αμοιβή να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου για να βλάπτεις το συνάνθρωπό σου. Είτε να τον στέλνεις στο νοσοκομείο με σπασμένο κεφάλι από γκλοπ είτε τον στέλνεις στο νοσοκομείο ή και στο θάνατο από εγκεφαλικό επειδή γίνεσαι το τσιράκι μιας εισπρακτικής εταιρίας. Σε κάθε περίπτωση εκπορνεύεις την ψυχή σου και αποτελείς αιτία για τη σήψη της κοινωνίας. Το ταμείο όμως έρχεται για όλους και κανείς δεν θα γλιτώσει από αυτό.

Το ερώτημα είναι εσύ θα γίνεις η πόρνη τους; Θα εκπορνεύσεις την ψυχή σου και τις ηθικές σου αξίες για λίγη πρόσκαιρη ψεύτικη «ασφάλεια»; Εάν το κάνεις να ζυγίσεις καλά τις συνέπειες και μη πεις γιατί όταν έρθει εκείνη η ώρα. Το γιατί το γνωρίζεις καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: