Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Τα δύο τέρατα η Σκύλα και η Χάρυβδη ενώνονται

Τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα οι συμφοιτητές και συγκάτοικοι στο κολέγιο την έφτιαξαν καλά τη δουλειά για να ολοκληρώσουν παρέα σαν ένα φοιτητικό project το ξεπούλημα της Ελλάδος και της Δημόσιας περιουσίας. Τα δύο τέρατα η Σκύλα και η Χάρυβδη ενώνονται και γίνονται ένα. Θα προκύψει ένα καινούριο τέρας υβριδικό με μεγαλύτερο στόμα και πιο μεγάλα δόντια για να είναι αποτελεσματικότερη η καταστροφή που φέρνει.

Τα σενάρια που ακούγονται είναι εφιαλτικά αφού ένα από αυτά κάνει λόγο και για θητεία της νέας κυβέρνησης μεγαλύτερης της κανονικής πάντα για το καλό μας. Σε μία στιγμή που τα κινήματα των πολιτών έχουν οδηγήσει το σάπιο και αναποτελεσματικό πολιτικό σύστημα στα όρια του, τα δύο μεγάλα κόμματα προχωρούν σε αυτή την κίνηση για να καθυστερήσουν την διάλυση τους. Ο Αντώνης Σαμαράς και ο θίασος της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύουν την συνενοχή τους στην προδοσία της Ελλάδος.

Μπορεί η ρητορική της ΝΔ όλο αυτό το διάστημα να ήταν αντιμνημονιακή όμως τα περισσότερα νομοσχέδια τα υπερψήφιζε. Λάτρεις των νεοφιλελεύθερων πολιτικών και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ενώνουν τώρα τις δυνάμεις τους για να προστατέψουν το μνημόνιο και τα συμφέροντα των τοκογλύφων και να διασφαλίσουν την ύπαρξη τους. Τη συνέχεια μπορεί ο οποιοσδήποτε να τη φανταστεί.

Το μόνο πράγμα που δείχνουν να φοβούνται είναι η ωμή βία όταν αυτή απειλεί τα τομάρια τους. Μόνο αν τους φερθούμε όπως θα φερόμασταν σε έναν διαρρήκτη που συλλάβαμε μέσα στο σπίτι μας θα μας αφήσουν ήσυχους. Από ευγένειες και διάλογο δεν καταλαβαίνουν. Οι λευκές κορδέλες και οι καθιστικές διαμαρτυρίες είναι απλά γραφικότητες για αυτούς και έτσι τα αντιμετωπίζουν.

Τώρα πρέπει να ενταθεί η πίεση από την πλευρά του λαού. Να μην «τσιμπήσει» ο λαός το δόλωμα της συγκυβέρνησης και καταλαγιάσει την οργή του. Να γίνουν εκλογές όπου θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανάδειξη νέων ανθρώπων τίμιων που θα διασφαλίζουν τη δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία και τα εθνικά συμφέροντα. Κοινώς θα οδηγήσουν τη χώρα στην άμεση δημοκρατία πάντα υπό τη σκέπη της Ελληνικής σημαίας και της Ελλάδος μας.

Που θα εξυπηρετεί την Ελλάδα και θα πρεσβεύει τις Ελληνικές αξίες και όχι τα Δυτικά συμφέροντα και τον σάπιο Δυτικό πολιτισμό. Που θα βάλει φραγμό στους κανόνες της ασύδοτης-ελεύθερης αγοράς και θα αποκαταστήσει την κοινωνική ευημερία και το δικαίωμα του να είσαι άνθρωπος και όχι αριθμός. Μας κατάντησαν οι κύριοι αυτοί στον 21ο αιώνα να θεωρούμε τη θέρμανση, την περίθαλψη, την παιδεία, τον ηλεκτρισμό, είδη πολυτελείας.

Τώρα είναι η ώρα που θα μπει οριστικό τέλος σε αυτή την προδοσία. Η Εθνοκτονία των Ελλήνων πρέπει να σταματήσει αλλιώς ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Εκλογές τώρα για να βγει νικητής ο Ελληνικός λαός και η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: