Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Επαφές του Πατριωτικού Μετώπου στο Αίγιο με τους τοπικούς φορείς ενόψει ΔημοψηφίσματοςΠατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Αθήνα, 5 Μαΐου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου στο Αίγιο. Συναντήσεις με Μητροπολίτη, Δήμαρχο και αρχές, ενόψει του Δημοψηφίσματος. Παράλληλη εντατικοποίηση των συναντήσεων των Πυρήνων του ΠΑΜ της Κρήτης.

Σε μόνιμη εγκατάστασή κλιμακίου του στο Αίγιο, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη του Πυρήνα του ΠΑΜ Αιγιαλείας έτσι ώστε να προετοιμαστεί με τον αρτιότερο τρόπο το δημοψήφισμα της 15ης Μαΐου, προχώρησε το Πατριωτικό Μέτωπο.

Το κλιμάκιο του Κινήματος, ήδη επισκέφθηκε τον Μητροποπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιο όπως και τον Δήμαρχο της Πόλης κ. Στάθη Θεοδωρακόπουλο, από τους οποίους και ζήτησε την συμπαράσταση τους στην παλλαϊκή αυτή υπόθεση του δημοψηφίσματος. Μιας βαθύτατα δημοκρατικής έκφρασης της λαϊκής βούλησης, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου ότι, για πρώτη φορά, θα έχουμε μια σαφή εικόνα της τοποθέτησης του Λαού, απέναντι στις επιλογές των νεοταξιτών που κυβερνούν τον τόπο.

Τόσο ο Μητροπολίτης όσο και ο Δήμαρχος της Αιγιάλειας, τοποθετήθηκαν θετικά στην προοπτική του Δημοψηφίσματος, εκφράζοντας παράλληλα αμφότεροι την βαθειά τους ανησυχία για τις γενικότερες εξελίξεις, οι οποίες αφορούν στην κρίση την οποία διέρχεται η χώρα.

Στις συναντήσεις τους με τις κρατικές αρχές του Αιγίου, το κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου, ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να επιτρέψει να παρεισφρήσουν στην δημοκρατικότατη αυτή έκφραση του Αιγιώτικου Λαού, στημένες, ελεγχόμενες και μεταφερόμενες ομάδες, είτε προέρχονται από τον σοροχρηματοδοτούμενο χώρο, είτε από τον χώρο των νεοναζιστών.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του Πυρήνα του Πατριωτικού Μετώπου Αιγιάλειας, εντατικοποιούν από σήμερα τη δράση τους, προκειμένου μέχρι την Κυριακή 15 Μαίου, να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Αιγιώτες, για το Δημοψήφισμα και τους στόχους του. Ένα δημοψήφισμα-αντίσταση κατά των νεοταξιτών, το οποίο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν όλοι οι Έλληνες αλλά και οι ξένοι παρατηρητές.

Έχει αξία εδώ να τονίσουμε πως στις 15 του Μαίου και στο Αίγιο, παρόντες για την καταγραφή του δημοψηφίσματος θα είναι διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία από την Δύση αλλά και από την Ρωσία. Με δεδομένη αυτήν την διάσταση, το Πατριωτικό Μέτωπο καλεί για μια ακόμη φορά τα ΜΜΕ των Αθηνών, να δουν σοβαρότερα τον ρόλο τους, για να μην έχουμε τα ίδια αποπροσανατολιστικά παρατράγουδα που βιώσαμε πέρσι στην ΔΕΘ, όπου το επιχείρημα τόσο των αθηναϊκών ΜΜΕ όσο και του κ. Γ.Α. Παπανδρέου αυτοπροσώπως ήταν πως το ΠΑΜ, σχεδίασε με το BBC και την κυβέρνηση της Αγγλίας, την πτώση του ΠΑΣΟΚ από την εξουσία.

Σε μια παράλληλη εξέλιξη εξ` άλλου και στο πλαίσιο του συνολικότερου σχεδιασμού αντίστασης του Ελληνικού Λαού στους νεοταξίτες, μέσω δημοψηφισμάτων κατ’ αρχάς, σε Αίγιο, Ηράκλειο Κρήτης, Βόλο, Κέρκυρα, Λέσβο, κοινή σύσκεψη των Πυρήνων του ΠΑΜ Κρήτης πραγματοποιήθηκε χθες στο Ρέθυμνο. Στη σύσκεψη αυτή, διαμορφώθηκαν και οι πρώτοι σχεδιασμοί για την πραγματοποίηση αντινεοταξίτικου δημοψηφίσματος και στο Ηράκλειο και μάλιστα στην πλατεία Δασκαλογιάννη, η ημερομηνία διενέργειας του οποίου θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση του δημοψηφίσματος του Αιγίου.

Σε κάθε περίπτωση, το Πατριωτικό Μέτωπο, δηλώνει αποφασισμένο και συνεχίζει την υλοποίηση των πολιτικών του επιλογών, για κάθετη ρήξη με το παλιό το σάπιο και το διεφθαρμένο, και φυσικά πάντα με κεντρικό του στόχο, να στηρίξει την συσπείρωση των πατριωτικών δυνάμεων του τόπου, για μια Ελλάδα όπως την οραματίσθηκαν οι αγωνιστές μας και όπως αξίζει στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: