Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! 100 ΕΥΡΩ για ένα αντίγραφο συμβολαίου χρεώνει η .."πράσινη Τράπεζα"..

Από τόν Παντελή Πασπαλά
Πώς να υπάρξει συνεννόηση? Πώς να υπάρξει κοινή συμπόρευση και με ποιους?
Πώς να γίνει πράξει έστω και το άδικο <<όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την κρίση>>( που δεν οφείλουμε όλοι γιατί απλά δεν την δημιουργήσαμε όλοι).

Ακόμα και αυτοί που λένε.. τι να κάνουμε ..περάσαμε και πολέμους κλπ.. ας βάλουμε πλάτη, έχουν φτάσει στα όρια τους, η μάλλον τα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ!! 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΛΑΤΗ…
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ!!!

Ο λόγος για μια ακόμα φορά για το τραπεζικό μας σύστημα..
Την ώρα που εκατοντάδες δανειολήπτες πασχίζουν να ρυθμίσουν τα χρέη τους, (αλλά και τα ληστρικά επιτόκια των τραπεζών), την ώρα που ξεπουλάνε ότι έχουν και δεν έχουν για να ενταχθούν στο νόμο Κατσέλη, έρχονται ακόμα και εκεί με χυδαίο τρόπο να δείξουν το πόσο αδυσώπητοι είναι.

Δανειολήπτης λοιπόν που είναι υπό ένταξη στον συγκεκριμένο νόμο, στην προσπάθεια του να κάνει διακανονισμό και να συγκεντρώσει τα απαραίτητα έγγραφα για το δικαστήριο, πήγε στην Τράπεζα Πειραιώς και ζήτησε αντίγραφο της δανειακής του σύμβασης. Με έκπληξη ο δανειολήπτης ακούει τον υπάλληλο να του ζητάει 100 ευρω για την υπηρεσία!!!! Έκπληκτος ο δανειολήπτης ζητάει έγγραφο που να επιβεβαιώνει την χρέωση. Χωρίς κανένα δισταγμό η Διευθύντρια του υποκαταστήματος του δίνει το χαρτί το οποίο έχουμε στα χέρια μας και που αναφέρει επακριβώς..
21.2 Παροχή στοιχείων – αναγγελίες 21.2.4. Δαπάνη παροχής στοιχείων από το αρχείο τις τράπεζας πέραν των 18 μηνών ΠΑΓΙΟ 100.00 ΕΥΡΩ
 
Και για να μην νομίζετε ότι έχουμε και κανένα σπάνιο χαρτί, αρκεί όσοι έχετε μια πιστωτική κάρτα η ένα δάνειο, να κάνετε μια βόλτα για μια ερώτηση στην τράπεζα σας και θα δείτε. Έτσι για να μάθουμε και τις άλλες ταρίφες, ήδη μάθαμε ότι η Millennium το έχει στα 50 Ευρώ..
 
Δυστυχώς ακόμα και τώρα, που ο Ελληνικός λαός μέσα από τις θυσίες του και χωρίς να ερωτηθεί, βλέπει το κράτος να χορηγεί ποσά μέσα σε 3 χρόνια (είτε σε ρευστό είτε σε εγγυήσεις) 100 δις ευρώ.. (όσο το ποσό του μνημονίου δηλαδή), εκείνες συμπεριφέρονται σαν μαγαζί που κλείνει… και ότι αρπάξει.. (ποιος λοιπόν σπείρει τον πανικό??)
 
Δικαίως λοιπόν οι εξαθλιωμένοι και ήδη χρεοκοπημένοι πλέον πολίτες βλέπουν την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος και λένε.. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…μόνο που εμείς θα πέσουμε από τον δεύτερο… και εσείς από τον εικοστό. Εμείς λοιπόν με ..σπασμένα πόδια.. μεν, θα κάνουμε στην άκρη.. να απολαύσουμε την δική σας πτώση… ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗ!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: