Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Persona non grata για το ΠΑΜ η κ. Μάρσα Λέην, Αμερικανίδα πρόξενος στη Θεσσαλονίκη.


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.grpametopo@gmail.com

Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Persona non grata για το ΠΑΜ η κ. Μάρσα Λέην, Αμερικανίδα πρόξενος στη Θεσσαλονίκη.

Χωρίς διακοπή τα παιχνίδια αυτονομίας, στη Θράκη. Μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από το Administration, με έξοδό μας κατ’ αρχάς, από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και την ανάπτυξη των φυσικών, ιστορικών μας συμμαχιών.

Νέα παιχνίδια του αμερικάνικου administration στην πολύπαθη μας Θράκη. Συστηματικά και κάθε Τετάρτη πια, η Αμερικανίδα πρόξενος στη Θεσσαλονίκη κ. Μάρσα Λέην, επισκέπτεται την Κομοτηνή, συναντιέται με ανθελληνικούς παράγοντες της μειονότητας, την ίδια ώρα που στις γιορτές που οργανώνουν οι πράκτορες της ΜΙΤ και του τουρκικού προξενείου, μόνιμη πια εικόνα είναι, η δημόσια πια κυκλοφορία της «σημαίας της αυτόνομης τουρκικής Θράκης».

Η υπόθεση αυτή των τακτικών πια επισκέψεων της κ. Λέην στην Κομοτηνή, αποτελεί μείζον θέμα ηθικής αλλά και διπλωματικής τάξης μια που γίνεται χωρίς την έγκριση -ως όφειλε- του ελληνικού υπουρ­γείου Εξωτερικών αλλά και την ταυτόχρονη συνεννόηση με την κυβέρνηση και την Περι­φέρεια Θράκης. Σε μια εξέλιξη που θυμίζει ολοένα και περισσότερο «μπανανία», εκπρόσωποι του προξενείου της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούν επαφές σε μια ξένη χώρα, τείνοντας ευήκοα ώτα σε θέματα όπως οι δήθεν διώξεις της μειονότητας ή το δικαίωμα της να αυτοπροσδιορίζεται ως τουρκική. Ολα αυτά μέσα από επαφές με κάθε τύπου σύλ­λογο ή οργάνωση των αυτοα­ποκαλούμενων “Τούρκων” της Ελλάδας.

Πρόκειται για συνέχιση της πολιτικής την οποία οι ΗΠΑ ξεκίνησαν δυναμικά πριν από δύο χρόνια, παρακάμπτοντας τη χώρα μας και την επίσημη κυβέρνηση και πραγματοποιώντας το 2008 επισκέψεις μέχρι και στο τουρκικό προξε­νείο στη Κομοτηνή για… ανταλλαγή απόψεων. Τότε, ο υποπρόξενος των ΗΠΑ είχε δει τον πρόξενο της Τουρκίας κ. Μουσταφά Σαρνίτς αλλά και σωματεία της μειονότητας, ενέργεια που προκλητικά συνεχίζεται, αποτελώντας ευθεία παρέμβαση στα εθνικά μας ζητήματα από τρίτη χώρα. Ανά­λογη «επεκτατική πολιτική» είχε ακολουθήσει και ο άλλο­τε πρόξενος των ΗΠΑ κ. Χόπ Μπράιαν. Όπως και σειρά άλλων αξιωματούχων διαφόρων “ειδικοτήτων” (όπως η κυρία ΜακΝτούγκαλ), που με ιδιαίτερη επιμονή θέλησαν να καλλιεργήσουν ή ακόμη και να «ανακαλύψουν» μειονότητες στη Θράκη.

Την ίδια ώρα, δυστυχώς, πάρα πολύ δυστυχώς:

- Τα ελληνικά ΜΜΕ ασχολούνται με τον εαυτό τους (στην καλύτερη περίπτωση, η μας εκπαιδεύουν να αποδεχθούμε «για το καλό μας» τη νέα οθωμανική αυτοκρατορία του Ερντογάν , στην χειρότερη).

- Η κατοχική νεοταξίτικη συμμαχία που κυβερνά τον τόπο, ασχολείται με την εξόφληση των οφειλών της προς τους προστάτες της, διεθνείς τοκογλύφους.

- Οι συντεχνίες, τα κόμματα και τα διάφορα «γκρουπούσκουλα» οργανωμένων συμφερόντων (σοροχρηματοδοτούμενων κυρίως), φωνασκούν σε πορείες επαναστατικής γυμναστικής, ανεμίζοντας τις πολύχρωμες παντιέρες τους, με συνθήματα πάσης φύσεως, αλλά κυρίως σχετιζόμενων με την τακτοποίηση ατομοκεντρικών-προσωπικών αναγκών.

- «Γιαλαντζί» πατριώτες κάθε είδους, είτε πωλητές ελπίδας και βιβλίων (ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, 3 βιβλία 40 ευρώ), είτε πουλώντας με άλλους μηχανισμούς απίθανου αριστεροδέξιου τσαρλατανισμού την πραμάτεια τους (εμείς είμαστε πατριώτες, ελάτε μαζί μας, είμαστε οι αριστεροί πατριώτες, απόγονοι των Μακρονησιωτών, του Ζαχαριάδη και του Σιάντου, όχι εμείς είμαστε πατριώτες, είμαστε ιδεολογικοί απόγονοι του Μεταξά, του Παπαδόπουλου, του Παπαδόγκωνα, είμαστε οι δεξιοί πατριώτες) συνεχίζουν να λειτουργούν υπονομευτικά στην ανάπτυξη ενός γνήσιου Παλλαϊκού Πατριωτικού Μετώπου.
Και τέλος

-Ο μοναδικός χώρος – το Διαδίκτυο - στον οποίο μπορεί να αναπτυχθεί ουσιαστικά η ανάγκη για άμεση συσπείρωση όλου του Πατριωτικού χώρου, έχει περιπέσει σε μια ακαδημαϊκίστικου τύπου «αναλυσιομανία», (καινοφανές σύνδρομο του θεατή της κινηματογραφικής αίθουσας που σχολιάζει τα τεκταινόμενα επί της οθόνης, την ώρα που η αίθουσα έχει πάρει φωτιά) και αρνείται επίμονα, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, που είναι η πρόταση δράσης.

το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί όλον τον ελληνικό λαό να αντιληφθεί το παιχνίδι που του έχουν στημένο και να συμπαραταχθεί στο Κίνημα, στο πλαίσιο πάντα της αυτοοργάνωσης των Πυρήνων του, της δημοκρατικότατης οριζόντιας διάταξης των οργανώσεών του, της δράσης σε όλους τους τομείς που «καίνε την Πατρίδα και τον Λαό μας», αλλά και της αποφασιστικής προετοιμασίας για την επόμενη φάση, κατά την οποία μέσα από την δυνατότητα λήψης αποφάσεων, θα αποχωρήσουμε από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ και θα αναπτύξουμε τις φυσικές, ιστορικές μας συμμαχίες.

Με καθημερινή δουλειά, τόσο σε διεθνές επίπεδο, όσο και στο επίπεδο της ανάπτυξης σαφών θέσεων στα προβλήματα που απασχολούν την χώρα και στο οργανωτικό πεδίο (στις 62 έχουν φθάσει πανελλαδικά οι Πυρήνες του Κινήματος), το Πατριωτικό Μέτωπο, ο ίδιος δηλαδή ο ελληνικός λαός, χωρίς «σωτήρες, μεσσίες, ινστρούχτορες και γκαουλάϊτερς», είναι η εγγύηση για την αυριανή Ελλάδα, της κοινωνικής αλληλεγγύης και της εθνικής αξιοπρέπειας. Παίρνουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά: Πατριωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: