Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Περίεργη φίμωση του αἰέν ἀριστεύειν

Από εχθές το απόγευμα στο ιστολόγιο αἰέν ἀριστεύειν δεν μπορούν να αναρτηθούν νέα άρθρα, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Το ιστολόγιο δεν έχει “κατεβεί” αλλά είναι αδύνατη κάθε νέα ανάρτηση, είτε από τους διαχειριστές, είτε από τους υπόλοιπους συγγραφείς κειμένων. Δεν είμαι άνθρωπος που βλέπω παντού εχθρούς, αλλά είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 2 μήνες που γίνεται κάτι τέτοιο.

Την πρώτη φορά, αν και παραμονή Χριστουγέννων, το πρόβλημα λύθηκε μέσα σε λίγες ώρες αλλά τώρα σχεδόν συμπληρώνει 24ωρο και βλέπουμε… Οι δε υπεύθυνοι της πλατφόρμας wordpress σε μήνυμα τους λένε ότι θα δεχτούν ξανά μηνύματα από χρήστες την 1η Μαρτίου! Φυσικά εξαιρούνται τα τεχνικά προβλήματα, αλλά η μέχρι τώρα προσπάθεια επικοινωνίας απέβη άκαρπη. Δεν αποκλείω κάποιος “δημοκράτης” που δεν του αρέσουν άλλες απόψεις εκτός των δικών του να πληροφορήθηκε αυτό το “κενό” στην τεχνική υποστήριξη της wordpress και να έκανε πολλές αναφορές και να κλείδωσε το αἰέν ἀριστεύειν μέχρι να ελεγχθεί.

Αλήθεια αν τα θέματά μας αφορούσαν την γιουροβίζιον, το τί λέει η κάθε κατίνα στα μεσημεριανά, και το τί χρώμα φόρεμα φορούσε η όποια πρωινατζού στην βραδινή της έξοδο θα είχαμε αυτά τα προβλήματα; Πώς γίνεται να δημιουργούνται “προβλήματα” κατεξοχήν σε ιστολόγια που δεν είναι ευχάριστα στο καθεστώς μας;

Ότι και να γίνει όλο σχεδόν το περιεχόμενο του αἰέν ἀριστεύειν υπάρχει και μπορεί να επανεισαχθεί σε ένα νέο ιστολόγιο ανα πάσα στιγμή. Αν μέχρι το βράδυ δεν λυθεί το ζήτημα θα δημιουργηθεί ένα νέο μέχρι να αρθεί η απαγόρευση αναρτήσεων…

Όσοι χρησιμοποιούν την ίδια πλατφόρμα ας έχουν τον νου τους και να κρατάνε συχνά αντίγραφα ασφαλείας…

Ευχαριστώ

filologos10

--
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου
όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε
τουλάχιστον όσο μπορείς:
μην την εξευτελίζεις

αἰέν ἀριστεύειν


***(Gorilaki) Δηλώνω αλληλέγγυος στο πρόβλημα σας και εύχομαι αυτό να οφείλεται μόνο σε τεχνικά προβλήματα. Σε διαφορετική περίπτωση σηματοδοτείται η αρχή μιας νέας εποχής όπου το καθεστώς βγάζει τη μάσκα του και μιμείται πρακτικές που δεν ταιριάζουν σε Δημοκρατίες. Για ότι χρειαστείτε αυτό εδώ το διαδικτυακό βήμα είναι στη διάθεση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: