Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

Ξεπρόβαλαν επιτέλους οι «Τερτσέτες και οι Πολυζωίδηδες» στη Δικαιοσύνη


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.grpametopo@gmail.com

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεπρόβαλαν επιτέλους οι «Τερτσέτες και οι Πολυζωίδηδες» στη Δικαιοσύνη. Καιρός να ξεπροβάλουν και οι «ΠατροΚοσμάδες και οι Βελενστινλήδες».

Με τη γενναία απόφασή τους για τις παράνομες «ιθαγενοποιήσεις» των αλλοδαπών από τη νεοταξίτικη – κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο , οι Δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας, υπενθύμισαν σε όλους μας πως σε αυτόν τον τόπο, δεν γεννιούνται μόνο οσφυοκάμπτες, χαρτογιακάδες και προσκυνημένοι. Γεννιούνται και υπάρχουν «Τερτσέτες και Πολυζωίδηδες» που τιμούν το ύψιστο Λειτούργημα του Δικαστικού Λειτουργού.

Αλυχτούν τα φερέφωνα των τοκογλύφων, και οι σοροαμειβόμενες ΜΚΟ τους. Διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους οι επαγγελματίες προοδευτικάριοι, όλων των τύπων. Λουφάζουν οι ψευδοπατριώτες και τα τσιράκια τους, ανησυχούν ακόμη περισσότερο για το αύριο τους, οι επαγγελματίες πολιτικοί που ενεχυρίασαν την λαϊκή εντολή στους διεθνείς τοκογλύφους.

Μόνο εμείς, ο απλός λαός, που δεν πιστεύουμε πια σε «μεσσίες, σωτήρες, μεταλλαγμένα καρναβάλια του ψευδοπροοδευτισμού και του ψευδοπατριωτισμού», με το χέρι στην καρδιά, λέμε ΕΥΓΕ στους Δικαστές μας. Καλώντας παράλληλα όλους τους «ΠατροΚοσμάδες και τους Βελεστινλήδες» της Πατρίδας μας, να δώσουν το χέρι, στο Παλλαικό, βαθύτατα Δημοκρατικό Κίνημα, του Πατριωτικού Μετώπου. Παίρνουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά: Πατριωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: