Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Αποκαταστάθηκε η ομαλή λειτουργία του αἰέν ἀριστεύειν

Όπως μπορείτε πλέον να διαπιστώσετε η ροή των αναρτήσεων στο αἰέν ἀριστεύειν έχει επανέλθει. Ήδη, όπως είχα αναφέρει εξ αρχής, όλες οι αναρτήσεις και τα κείμενα που μας έστειλαν οι φίλοι bloggers και οι συνεργάτες μας έχουν μεταφερθεί στο παρόν ιστολόγιο.

Όπως είχα υποψιαστεί, όντως η παύση των αναρτήσεων έγινε μετά από κάποια αναφορά, όπως μου είπαν οι τεχνικοί της πλατφόρμας, που αφορούσε κάποιο αρχείο. Δεν μου έδωσαν άλλες λεπτομέρειες όμως, αλλά φυσικά και ζήτησα να μάθω ακριβώς σε πιο αρχείο αναφέρονται. Όπως και να 'χει όμως η μικρή περιπέτεια έλαβε τέλος ευτυχώς νωρίτερα απ' ότι είχα υποθέσει..

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους τους φίλους για την στήριξή τους στην δουλειά που κάνει η ομάδα του αἰέν ἀριστεύειν και το ειλικρινές ενδιαφέρον που έδειξαν, με τα μηνύματα που μας έστειλαν.Πραγματικά ένιωσα πώς αυτή είναι η δύναμη των ιστολογίων, η αλληλοβοήθεια και η ειλικρινής συμπαράσταση, μια που κανείς δεν έχει να κερδίσει τίποτα υλικό από αυτό που κάνουμε και ο ένας βοηθάει τον άλλο γιατί τον αισθάνεται φίλο και συνοδοιπόρο. Αυτή είναι η δύναμη της ελληνικής μπλογκόσφαιρας γιατί δεν υπολογίζει σε χρήματα, αλλά στις ιδέες και στην ελεύθερη διακίνησή τους. Γι' αυτό μας φοβούνται και θέλουν να φιμώνουν τις ελεύθερες φωνές, γιατί ξέρουν ότι δεν μπορούν να μας εξαγοράσουν...

Συνεχίζουμε τον αγώνα απρόσκοπτοι, μαζί με όλους τους φίλους.

Σας ευχαριστώ όλους ειλικρινά

filologos10

--
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου
όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε
τουλάχιστον όσο μπορείς:
μην την εξευτελίζεις

αἰέν ἀριστεύειν


*** (Gorilaki) Τέλος καλό όλα καλά. Συνεχίστε απτόητοι την πολύ καλή δουλειά που κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: