Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Θα μας βρείτε έξω από την πόρτα σας

Από την σχετική ομάδα στο facebook
http://www.facebook.com/pages/%CE%98%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5-%CE%AD%CE%BE%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82/201784623167485

Το πολύμορφο κίνημα αντίστασης στην καθημερινή εξαθλίωση αλλά και την ισοπέδωση της αξιοπρέπειας όλων μας, δυναμώνει και ανεβάζει στροφές. Οι μεγάλες Γενικές απεργίες, οι διαδηλώσεις, το κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ η Κερατέα, η καθημερινές πλέον συγκρούσεις πολιτών με τις δυνάμεις καταστολής, οι έντονες αποδοκιμασίες πολιτικών προσώπων και επαγγελματιών συνδικαλιστών, δείχνουν ότι η αυτοοργάνωση ομάδων πολιτών με σκοπό τη δράση ενάντια στη γκρίζα πραγματικότητα είναι τα ελεύθερα ρυάκια που θα γίνουν χείμαρρος.

Ένα ακόμα ρυάκι προστέθηκε αυτές τις μέρες. Το.. έξω από την πόρτα τους. Το εγκαινίασε δημοσιογράφος τηλεοπτικού καναλιού και το ξεκίνησε με επιτυχία έξω απο το .. παλάτι.. του Τσοχατζόπουλου, βοηθούμενοι βέβαια και απο την δύναμη της δημοσιοποίησης της τηλεόρασης. Εμείς απο αυτήν την σελίδα στηρίζουμε την προσπάθεια αυτή και καλούμε όλους του πολίτες ειρηνικά να την πλαισιώσουν την ερχόμενη Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011 έξω από το σπίτι του Σημίτη στο κολονάκι στην οδό Αναγνωστοπούλου. Επίσης καλούμε σε ανάλογες πρωτοβουλίες ομάδες πολιτών σε όλη την Ελλάδα να οργανώσουν τέτοιες εκδηλώσεις. Εμείς θα στηρίξουμε μέσω της γνωστοποίησης κάθε πρωτοβουλία σε αυτήν την κατεύθυνση.

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

http://mhpronomiouxos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: