Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

Μια ταπεινή συμβουλή.

Ημέρα κινητοποιήσεων η σημερινή και είδαμε πάλι να εκτυλίσσονται σκηνές από προηγούμενες συγκεντρώσεις. Το μόνο που ίσως άλλαξε ήταν η μεγαλύτερη δίψα των ανθρώπων για αυτά που διεκδικούσαν. Τα άλλα όλα έμειναν ίδια. Η αδιαφορία των πολιτικών, η Αστυνομία που πάλι δεν ξεχώρισε τους ένοχους από τους αθώους και έπνιξε τους πάντες στα χημικά, οι κουκουλοφόροι με τις μολότοφ που μέσα από τη μάζα εξυπηρέτησαν το σύστημα και το ΠΑΜΕ που εξακολουθεί να πιστεύει πως είναι παιδί ενός άλλου Θεού και δεν θέλει να παίξει και να συναναστρέφεται με τα άλλα παιδάκια.

Ένα πράγμα δεν μπόρεσα να καταλάβω, ο άλλος που συνελήφθη τι το ήθελε το τσεκούρι και το τόξο με τα βέλη μαζί του; Τι ακριβώς ήθελε να κάνει με αυτά και πού νόμιζε πως πήγαινε; Κατά τα άλλα προς μεγάλη χαρά των κυβερνώντων, αποδείχθηκε για άλλη μία φορά πως μέσα στην Ελληνική κοινωνία υπάρχουν πολλές τάσεις που δεν μπορούν να βρουν ένα κοινό σημείο επαφής και να ομονοήσουν για το κοινό καλό. Και δεν υπάρχει και ένας προσανατολισμός σχετικά με το τι θέλουμε για την επόμενη μέρα.

Οι καταστάσεις όπως στην Τυνησία, την Αίγυπτο και τη Λιβύη δεν θα έρθουν ακόμα στη χώρα μας γιατί εδώ ο πληθυσμός έχει ακόμη πράγματα να χάσει. Εκεί οι άνθρωποι δεν είχαν τι άλλο να χάσουν και έτσι οδηγήθηκαν σε αυτές τις αιματηρές εξεγέρσεις που μπορεί να υποβοηθήθηκαν και από έξω. Έχουμε δει πως όπου υπάρχουν ενεργειακές πηγές οι Αμερικανοί επιδιώκουν να τις εξασφαλίζουν με μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις. Η πτώση των καθεστώτων που οι ίδιοι στήριζαν επί σειρά ετών ίσως τους δώσει την αφορμή για κάτι τέτοιο αφού το ενεργειακό ενδιαφέρων στρέφεται στη Μεσόγειο.

Εδώ ζούμε με την πεποίθηση πως η φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του γείτονα θα σταματήσει εκεί και δεν θα επεκταθεί και στο δικό μας. Μόνο όταν ο κίνδυνος περάσει την πόρτα και του δικού μας σπιτιού θα κουνηθούμε και θα αναζητήσουμε κάποια λύση.

Μέχρι τότε θα κρατάμε αθέατα τα θύματα του μνημονίου και της παρούσας κυβέρνησης αφού κανένας δεν προσμετράει σε αυτούς τους παράγοντες τους συνανθρώπους μας που αυτοκτονούν ή πεθαίνουν από εγκεφαλικά και εμφράγματα εξαιτίας της στεναχώριας, της πίεσης και της αδικίας που υφίστανται. Τα θύματα αυτά το σύστημα μας μαθαίνει να μη τα προσμετράμε, ενώ με κυνισμό απαντάει σε αυτά το κλασσικό «ας πρόσεχαν». Έμμεσα τα κατηγορεί πως δεν ήξεραν να παίξουν καλά το παιχνίδι του νεοφιλελεύθερου καπιταλισμού.

Πρόσφατα διάβασα πως στην Ελβετία οι Ελληνικές καταθέσεις αγγίζουν τα 660 δισεκατομμύρια ευρώ. Το Ελληνικό χρέος είναι μικρότερο από αυτό το ποσό και μας οδήγησε σε μνημόνια και κατοχή από τους διαβόητους «εταίρους» μας. Μας απειλούν μέσω του μνημονίου πως αν δεν εκπληρώσουμε τις τοκογλυφικές απαιτήσεις τους θα μας κατασχέσουν Δημόσια περιουσία, νησιά κλπ ενώ υπονομεύουν και τη θέση μας σε όλους τους Διεθνείς οργανισμούς που συμμετέχουμε. Φυσικά σε όλα αυτά οι Σιωνιστές έχουν και συνένοχους το πολιτικό σύστημα και τις Ελληνικές κυβερνήσεις.

Επειδή κάποιοι είτε σκόπιμα ή από ανοησία προτάσσουν το επιχείρημα μνημόνιο ή πτώχευση έχω να καταθέσω αυτή την άποψη. Ας κατασχέσουν οι Διεθνείς τοκογλύφοι όλες τις Ελληνικές καταθέσεις από την Ελβετία εάν δεν θέλουν να χάσουν όπως λένε τα λεφτά τους. Ας τα πάρουν όλα μέχρι και το τελευταίο ευρώ και ας αφήσουν ήσυχη ετούτη τη χώρα και το λαό της. Θα έχουν πάρει όσα λένε πως τους χρωστάμε και με το παραπάνω. Και ας μη πει κανείς πως αυτό δεν γίνεται. Με την ίδια λογική που φτιάχνονται μνημόνια σαν το δικό μας με την ίδια λογική μπορεί να γίνει και αυτό.

Δεν πρόκειται να κλάψω για αυτά τα χρήματα. Ίσως αυτά να είναι και η ρίζα του κακού. Αυτά τα χρήματα δεν υπηρετούν την Ελλάδα. Αν λοιπόν έχουν τα άντερα ας πράξουν αυτό, γιατί από εδώ μέσα δεν θα πάρουν τίποτα. Μπορεί το μήνυμα να εκφράζεται από διαφορετικές φωνές και με διαφορετικούς τρόπους αλλά είναι σαφές. Δεν σας αποδεχόμαστε και η κυβέρνηση σας δεν έχει τη λαϊκή συναίνεση. Προτού λερώσετε και άλλο τα χέρια σας με αίμα κόφτε το γιατί θα σας το κόψουμε. Ότι έχετε αντιμετωπίσει έως σήμερα θα μοιάζει με σχολική εκδρομή μπροστά σε αυτό που θα πάθετε εδώ εάν μας φέρετε σε σημείο όπου δεν υπάρχει γυρισμός. Το σημερινό δείτε το σαν μία από τις τελευταίες ευκαιρίες που σας δίνει ο Ελληνικός λαός για να επανέλθετε στη λογική.

Υ.Γ. Αυτά γιατί τα κάνατε εσείς που τα κάνατε; Τι είναι αυτό αστυνομική εκπαίδευση; Να χτυπάς πεζό, άοπλο χωρίς να σε απειλεί με μοτοσυκλέτα; Και οι άλλοι έτσι εν ψυχρώ τη μολότοφ επάνω σε έναν άνθρωπο; Για αυτό ο Τζέφρεϊ έχει αυτό το ηλίθιο χαμόγελο, γιατί βλέπει και εύχεται αυτές τις εικόνες.
Δεν υπάρχουν σχόλια: