Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Και το Αίγιο λέει όχι στην κάρτα του πολίτη. Στη Λάρισα το ΠΑΜ


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Επί ποδός ΚΑΙ το Αίγιο» για την κάρτα «του πολίτη». Παλλαϊκή συγκέντρωση το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου με κεντρικό σύνθημα: «Δεν παραλαμβάνουμε την χαβιεδόκαρτα τους». Συγκροτείται ο πυρήνας του Κινήματος και στη Λάρισα και προχωρά σε κινητοποίηση του λαρισαϊκού λαού.

«Επί ποδός» βρίσκεται το Αίγιο, κατά της νεοταξίτικης «κάρτας του πολίτη». Με πρωτοβουλία της Κίνησης Ελεύθερων Πατριωτών Βοστίτσας, έχει προγραμματισθεί Παλλαϊκή Συγκέντρωση του λαού της Αιγιάλειας, για το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 4:30 μ.μ. στην αίθουσα της Φιλαρμονικής του Αιγίου, στο κέντρο της πόλης.

Στην συγκέντρωση στην οποία αναμένεται να παρίστανται εκατοντάδες πολίτες, όχι μόνο από την Αιγιάλεια αλλά και από την Πάτρα, τον Πύργο και την Κόρινθο, θα διατρανωθεί για μια ακόμη φορά η απόφαση των Ελλήνων Πατριωτών, να μην αποδεχθούν τη νέα νεοταξίτικη πρόκληση του ΓΑΠ, με την χαφιεδόκαρτα του «πολίτη». Με την κίνηση των Ελεύθερων Πατριωτών της Αιγιάλειας, εκεί όπου γεννήθηκε η επανάσταση του ’21, κλιμακώνονται οι λαϊκές αντιδράσεις ενάντια στο κλίμα τρομοκρατίας που έχει εξαπολύσει το ακροδεξιό νεοταξίτικο ΠΑΣΟΚ, κατά του ελληνικού λαού, με την καταλήστευση των φτωχών και μικρομεσαίων στρωμάτων, την διάλυση του κοινωνικού και εθνικού ιστού και τη μείωση της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη.

Στους ομιλητές της εκδήλωσης, έχει προσκληθεί και θα παραβρίσκεται, ο Εκπρόσωπος του Πατριωτικού Μετώπου Διεθνολόγος κ. Σταύρος Βιτάλης, ενώ πολλοί ακόμη ομιλητές, τόσο από τον χώρο της εκκλησίας, όσο και από τον χώρο της ακαδημαϊκής κοινότητας, θα συνεισφέρουν στον διάλογο που έχει ανοίξει για τις καταστροφικές συνέπειες, από την εφαρμογή, της κάρτας «του πολίτη».

Να προσθέσουμε εδώ πως το ερχόμενο Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, αντιπροσωπεία του Κινήματος θα βρεθεί σε περιοδεία στο Νομό Λάρισας και θα έχει συνάντηση με τα στελέχη του Πυρήνα του ΠΑΜ της θεσσαλικής μεγαλούπολης. Με στόχο, τόσο την ολοκλήρωση της οργανωτικής συγκρότησης του Πατριωτικού Μετώπου ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών, όσο και τον προγραμματισμό δράσεων, ενάντια στην κατοχική συμμαχία ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑΣ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ κλπ «ψευδοσοσιαλιστικονεοφιλελεύθεροπατριωτικοαριστερών» δυνάμεων που κυβερνούν τον τόπο.

Το σύνθημα του Κινήματος, «Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά: Πατριωτικά», γίνεται κάθε μέρα που περνά ολοένα και δυνατότερο, ολοένα και πιο αντιληπτό από τους Έλληνες πολίτες, ως μονόδρομος για διέξοδο από την κρίση. Αργά αλλά σταθερά, οι Έλληνες Πατριώτες, αντιλαμβάνονται αυτό που αντιλήφθηκαν όλοι όσοι έγραψαν την ιστορία αυτού του τόπου, πως δεν υπάρχουν «αριστεροί» ή «δεξιοί» πατριώτες. Οι αγωνιστές του ‘21 πχ ή και της εθνικής αντίστασης, δεν ήταν αριστεροί, ή δεξιοί αγωνιστές. Ήταν απλά πατριώτες. Άσχετα αν κάποιοι καπηλεύτηκαν – και συνεχίζουν να το πράττουν, είτε από αριστερά, είτε από δεξιά – αυτόν τον όρο, που υποδηλώνει την αγνή, χωρίς μισαλλοδοξίες, σωβινισμούς και σεχταρισμούς αγάπη για το χώμα που φιλοξενεί τους παππούδες μας και είναι το σπίτι των ονείρων των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: