Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

23 Φλεβάρη... Η αυτοί.. Η ΕΜΕΙΣ!!!!!!!

Από το http://mhpronomiouxos.blogspot.com/


Η μεγάλη μέρα έφτασε. Η μέρα που όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, προς τους εαυτούς μας, του γονείς και τα παιδιά μας. ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

Πάμε όλοι στις συγκεντρώσεις και στα κέντρα των πόλεων που διαμένουμε..

Δεν φεύγουμε απο τις συγκεντρώσεις μετά από την λήξει της πορείας.

Προσπαθούμε να καταλάβουμε κρατικά κτήρια χωρίς να προξενηθούν καταστροφές, και συγκροτούμε συνελεύσεις καταλήψεων.

Αν δεν μπορούμε συγκεντρωνόμαστε έξω από κτήρια που σηματοδοτούν κάτι, η σε κεντρικά σημεία πόλεων.

Προμηθευόμαστε μάσκες προστατευτικές βαψίματος απο χρωματοπωλεία (1.50 ευρω) για τα δακρυγόνα, καθώς και μορομάντιλα, και μαλλοξ υγρό.

Στόχος μας είναι ειρηνικά η με άλλο τρόπο να εκ διώξουμε τις αστυνομικές δυνάμεις από τις συγκεντρώσεις μας, και από τα κέντρα των πόλεων.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

Αν στην προσπάθεια μας αυτή γίνονται συγκρούσεις και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε, κάνουμε λίγο πιο πίσω παραμένοντας στο δρόμο και στηρίζοντας τον αγώνα.

Αν μας συλλάβουν η μας προσαγάγουν απαντούμε οτι είναι παράνομοι, καταπατούν τα δικαιώματα μας, και οτι παίρνουν εντολές απο μη νομιμοποιημένη κυβέρνηση, και ζητάμε επαφή με τοπικούς δικηγορικούς συλλόγους, και ομάδες αλληλεγγύης. ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!! ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ!! ΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΜΗΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Πηγή

***Σχόλιο από Gorilaki: Δεν εκπροσωπώ κανέναν πέρα από τον εαυτό μου. Όμως ο λογισμός μου λέει πως κάποια πράγματα δεν θέλουν κόπο θέλουν τρόπο. Οι δυνάμεις λαϊκής καταστολής αδυνατούν να καλύψουν πολλά σημεία με επάρκεια ταυτόχρονα. Οι μνημονιακοί πραίτορες δεν θα ανταπεξέλθουν αν εναλλακτικά ομάδες πολιτών αποφασίσουν να πάνε έξω από τα σπίτια και τους χώρους συγκέντρωσης των υπηρετών των διεθνών τοκογλύφων, ταυτόχρονα με τη συγκέντρωση.

Οι εγχώριοι υπηρέτες των σιωνιστών, όπως είναι οι πολιτικοί, οι δημοσιοκάφροι οι μεγαλοεργολάβοι, οι τραπεζίτες και οι ΣΕΒ, πρέπει να ξεράσουν το γάλα της μάνας τους γιατί έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο. Πρέπει να πληρώσουν όπως πλήρωσαν και οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ μετά το Β' παγκόσμιο. Προσοχή όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βλάψουμε την περιουσία του διπλανού μας. Αυτοκίνητα και καταστήματα πρέπει να τα προστατέψουμε εμείς οι ίδιοι. Η αυριανή ας είναι η τελευταία ημέρα του Τζέφρεϊ και των Νεοταξιτών φίλων του στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: