Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2011

Λάθος ή σκοπιμότητα η απεργία στα λεωφορεία στις 23 Φλεβάρη?

Από http://mhpronomiouxos.blogspot.comΑπό την Ένωση Ανενταχτων Σοσιαλιστών Συνδικαλιστών.

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει ότι οι επαγγελματίες συνδικαλιστές έχουν δεκάδες τρόπους να προβοκάρουν τους αγώνες. Έτσι εξηγείται η εμμονή σε λεωφορεία και ενημέρωση να απεργούν την ίδια μέρα, με αποτέλεσμα ο λαός στην Αττική να μην μπορεί να μετακινηθεί, αλλά και όλος ο Ελληνικός λαός να μην ενημερωθεί για το πώς κυλάει η μέρα. Θυμίζουμε ότι στις συγκεντρώσεις τις 5 Μαΐου όλα τα ΜΜΜ λειτουργούσαν κανονικά, ενώ στις 15 Δεκεμβρίου τα ΜΜΜ λειτουργούσαν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Αυτό βέβαια δεν άρεσει στο κράτος.. και έτσι βάλανε τους συνδικαλιστές να κάνουν την ..βρώμικη δουλειά.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην τους μιμηθούν οι εργαζόμενοι σε Μετρό Τράμ και ΗΣΑΠ, ώστε η Αθήνα στις 23 Φλεβάρη μνα γίνει μια λαοθάλασσα οργής.
ΚΑΛΟΥΜΕ έστω και τώρα τους συναδέλφους και συναγωνιστές της ΕΘΕΛ να μετατρέψουν την 24ωρη σε στάσεις εργασίας όπως στις 15 Δεκεμβρίου 2010, και τα λεωφορεία να λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί μέχρι της 9 το βράδυ.. (αν και η διάθεση είναι να μείνουν οι διαδηλωτές όλη την νύχτα μέχρι την νίκη).

Στις 23 Φλεβάρη ξεκινάμε… αντιστεκόμαστε.. μαχόμαστε μέχρι την ΝΙΚΗ!!!!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: