Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

Νέα διαδικτυακή υπηρεσία fixMyGreece για τη βελτίωση της γειτονιάς μας.


Έλαβα ένα ενημερωτικό mail που αφορά μία διαδικτυακή κίνηση, το http://www.fixmygreece.com και έχει ως σκοπό να γίνονται γνωστά τα προβλήματα των πολιτών στον τόπο διαμονής τους και να έχουν την προβολή που τους αρμόζει μέχρι την επίλυση τους. Εάν εντοπίσουμε κάτι στη γειτονιά μας, μπορούμε να απευθυνθούμε εκεί. Πολλές φορές έχουμε βρεθεί στη θέση να βλέπουμε κάτι «στραβό» που αφορά τις υπηρεσίες του Δήμου, να το δηλώνουμε στις αρμόδιες υπηρεσίες και να μας αγνοούν επιδεικτικά. Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει ώστε να μην συμβαίνει αυτό. Παρακάτω παραθέτω αυτούσιο το mail για να ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι και γιατί πιστεύω πως τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες πρέπει να διαδίδονται. Λεπτομέρειες για το πως ακριβώς λειτουργεί η ιστοσελίδα θα βρείτε στο http://www.fixmygreece.com/index.php

22 Ιανουαρίου 2011

Αγαπητέ συμπολίτη

Η ηλεκτρονική επιστολή που σας αποστέλλουμε, αποτελεί δελτίο τύπου, σχετικά με την υπηρεσία fixMyGreece.

Η υπηρεσία fixMyGreece έχει ξεκινήσει προ ολίγων ημερών και αποδίδεται μέσω του αντίστοιχου ιστοχώρου http://www.fixmygreece.com.

Ο ιστοχώρος fixMyGreece, είναι η Ελληνική απάντηση σε μία Διεθνή τάση, άμεσης συμμετοχής των Πολιτών στα κοινά, μέσω των νέων τεχνολογιών.

Σκοπός μας είναι, ο ιστοχώρος να αποτελεί ένα εργαλείο για εμάς τους Δημότες όλης της χώρας, για την καταγραφή προβλημάτων στις γειτονιές μας, στους δρόμους που οδηγούμε, στα πάρκα και στους χώρους περιπάτου και αφορά σε όλη την επικράτεια.

Η χρήση της υπηρεσίας είναι δωρεάν, δεν αποβλέπει σε οικονομικό κέρδος και ενημερώνει επιμόνως τον Δήμο και τα ΜΜΕ, για τα προβλήματα που εντοπίζουμε.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και σας δίνουμε ανοικτό ραντεβού στον http://www.fixmygreece.com.

Παρακαλούμε, προωθείστε το μήνυμα αυτό στους φίλους σας και σε όσους περισσότερους, κρίνετε ότι θα ενδιαφέρονταν για το θέμα, γιατί η ισχύς του fixMyGreece, είμαστε εμείς οι Πολίτες.

Με τιμή,

από την ομάδα fixMyGreece

Δεν υπάρχουν σχόλια: