Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

...Οι ρομπεν του ΜΕΤΡΟ...

Από http://mhpronomiouxos.blogspot.com/

ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΜ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ...

από την σχετική ομάδα στο facebook
http://www.facebook.com/group.php?gid=273073441511&v=wall

Καταρχήν δηλώνουμε ότι συντασσόμαστε με το κίνημα των διοδίων αλλά και την γενικότερη στάση και αντίσταση των πολιτών που δεν πληρώνουν σε όλα τα ΜΜΜ, τα νοσοκομεία αλλά και σε όλα τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ που εμείς πληρώνουμε μέσω της έμμεσης και άμεσης φορολογίας μας. Αν όμως βγάλουμε εισιτήριο, τότε ας το δώσουμε σε κάποιον άλλον, μέχρι την λήξει της ισχύς τους..

Μικρές πράξεις αλληλεγγύης που πλέον από την ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε. Διώκονται λέει με πρόστιμα…. Γιατί? Γράφει όνομα το εισιτήριο?... και γιατί μας απειλείτε με πρόστιμα 300 η 500 ευρώ?... Αίσχος.. εμείς θα τα δίνουμε τα εισιτήρια μας μέχρι να εξαντλείτε η 1.30 λεπτά…. ΚΑΙ ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΕΣ ΜΕΤΡΟΜΠΑΤΣΟΙ… για να το κάνει ο κόσμος το έχει ανάγκη… ΣΚΑΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!


*** (Gorilaki) Από τη στιγμή που η ισχύς του εισιτηρίου είναι για 90 Λεπτά της ώρας και αυτή δεν εξαντληθεί από τον κάτοχο του ποια η διαφορά να το χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος; Δηλαδή δεν ζημιώνεται η συγκοινωνία αν ο κάτοχος του εισιτηρίου εξαντλήσει το χρονικό περιθώριο και ζημιώνεται αν δεν το κάνει και το ολοκληρώσει κάποιος άλλος;Πάρα πολύ καλή πράξη που πρέπει να υιοθετήσουν όλοι. Στις ΠΟΡΝΕΣ της τρόικας και της κυβέρνησης που ενίστανται με αυτή τη κίνηση, συνιστώ να πιουν ξύδι ΤΟΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: