Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2011

ΔΥΟ ΑΘΩΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΗΡΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ


Επειδή είναι σημαντικό να ξέρετε όλοι σας, την αλήθεια γιατί τα πληρωμένα και ξεπουλημένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και η πλειοψηφία των δημοσιογράφων γράφουν κατ΄ εντολή των αφεντικών τους, πρέπει να μάθετε τα αποτελέσματα του χθεσινού συλλαλητηρίου. Σήμερα Κυριακή παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα, δύο νέα παιδιά. Ο ένας με κακουργηματικές κατηγορίες λόγω του τρομονόμου.

Το παιδί, που είχε την ατυχία να έρθει στην Αθήνα από το Ναύπλιο για να δει την αρραβωνιαστικιά του και τη μεγαλύτερη ατυχία να πίνουν καφέ στο σπίτι φίλης τους στη Μ. Βόδα, κατά τη μετάβαση τους με μηχανάκι στην Πλ. Αττικής για να πάρει η κοπέλα τον ηλεκτρικό, άνδρες των ΜΑΤ που κυνηγούσαν διαδηλωτές, έπεσαν πάνω τους, τους έριξαν κάτω και ξυλοκόπησαν βάναυσα το νεαρό και ακολούθως τον έσυραν στην κυριολεξία στη ΓΑΔΑ για να του αποδώσουν κατηγορίες.

Κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού μία κυρία που περνούσε προσπάθησε να επέμβει για να βοηθήσει τα παιδιά και να δώσει τις πρώτες βοήθειες στην κοπέλα που βρισκόταν κάτω από το μηχανάκι. Ο Ματατζής που έσερνε τον νεαρό επιτέθηκε και χτύπησε ανηλεώς τη γυναίκα που προσπαθούσε να βοηθήσει.

Το δεύτερο παιδί είναι αυτό με την ηλεκτρικ μπλούζα που εικονίζεται στη φωτογραφία να το χτυπάνε 7-8 Ματατζήδες με μανία, πάνω στο πλακόστρωτο της πλατείας και να το σέρνουν ακολούθως στο οδόστρωμα. Το συγκεκριμένο παιδί κατηγορείται για ….. αντίσταση κατά της αρχής. Έλεος πια με την αυθαιρεσία και την υποκρισία της κρατικής καταστολής. Σας παρακαλώ θερμά όσοι από εσάς είδαν κάποιο από τα δύο περιστατικά, να δηλώσουν για μάρτυρες. Όπως καταλαβαίνετε αυτά τα παιδιά, πάνε για πρόβατα επί σφαγή, όταν η αστυνομία άφησε μέσα σε δύο ώρες το Συριζαίο που είχε πάνω του ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΠΌ ΤΟ 2004. Ας κάνουμε το χρέος μας ως Έλληνες και ως πολίτες αυτής της χώρας.

http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: