Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Βαθυστόχαστες πολιτικές κινήσεις γεμάτες ουσία!

Καλημέρα αγαπητοί αναγνώστες. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ανακουφισμένος θα έλεγα. Επιτέλους από εχθές έγινε η μεγάλη κίνηση που λύνει όλα τα προβλήματα μας. Ξαναγεμίσαμε ελπίδα, πως το πολιτικό σκηνικό δεν είναι άχρηστο και δεν έχουν «καεί» τα πάντα. Από εχθές η νοικοκυρά μπορεί να χαμογελάει και να οραματίζεται μεγαλύτερη ευκολία στο να γεμίζει το καλάθι της. Ο Συνταξιούχος μπορεί να ελπίζει ξανά για τη σύνταξη του, ο άνεργος μπορεί να ελπίζει πως θα ξαναβρεί δουλειά και ο εργαζόμενος μπορεί να ελπίζει σε καλύτερες μέρες για το μισθό του και τις συνθήκες εργασίας.

Εκείνος που κρυώνει μπορεί να οραματίζεται ξανά μία γεμάτη δεξαμενή πετρελαίου. Ομοίως και ο οδηγός μπορεί να ελπίζει σε ένα γεμάτο ρεζερβουάρ στο όχημα του, ενώ οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρέπει να πάψουν να ανησυχούν για τα λουκέτα. Όλα πήραν το δρόμο τους και θα σωθούμε, αφού έγινε εκείνο που πραγματικά είχε ανάγκη ο τόπος. Ο Αντώνης Σαμαράς και το επιτελείο του έκαναν την κίνηση Ματ και έσβησαν μονοκονδυλιά όλα τα προβλήματα μας.

Καταλαβαίνω πως σε αυτό το σημείο πολλοί Έλληνες αδυνατούν να με καταλάβουν. Δεν τους αδικώ όμως, τα προβλήματα στην καθημερινότητα είναι πολλά και ίσως να μην αντιλήφθηκαν τις ιστορικές στιγμές που ζει ο τόπος. Για αυτό θα μπω στο «ψητό».

Άλλαξε το σήμα και μετέφερε το κόμμα σε νέα γραφεία. Αυτό δεν χρειαζόμασταν όλοι; Η αιτία για όλα τα δεινά μας δεν ήταν το σήμα του κόμματος; E! Αυτό σας λέω τόση ώρα. Το άλλαξε! Τώρα ετούτος ο τόπος θα λάμψει ξανά. Χωρίς πυρσό βέβαια αλλά θα λάμψει. Έχουμε νέο έμβλημα και νέα γραφεία. Δεν έφταιγε η πολιτική της ΝΔ, τα Νεοταξίτικα στελέχη και όλες οι σνομπαρίες που μαζεύτηκαν μέσα στο κόμμα. Αυτά τα λένε οι κακεντρεχείς. Το σήμα ήταν το πρόβλημα. Και τώρα το σήμα άλλαξε.

Για εμένα η σκέψη που έρχεται σε ορισμένους πως «όλα τα είχε η Μαριορή ο φερετζές της έλειπε» είναι προβοκατόρικη. Γιατί θα έπρεπε να αναγνωρίσουν όλοι πως επιτέλους οι πολιτικοί μας διέπραξαν μία τόσο ουσιαστική κίνηση. Χτύπησαν τα προβλήματα στη ρίζα τους. Έσκυψαν επάνω από τα προβλήματα και αγκάλιασαν το λαό. Με τέτοια λαμπρά μυαλά δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.

Το σήμα ήταν η αιτία που έκανε τη ΝΔ αντιπολίτευση και ο ηγέτης της έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά.  Η οξυδέρκεια του ήταν γροθιά στο μαχαίρι. Πιστεύω πως ο Τζέφρεϊ θα έχει κατουρηθεί επάνω του από το φόβο του. Ποιος άλλωστε θα ήθελε να αντιμετωπίσει μία τόσο στιβαρή αξιωματική αντιπολίτευση;
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Υ.Γ.  Παιδιά προσέξτε μη ξεμείνετε από διορθωτικό με τόσο «γράψε, σβήσε» που πέφτει στα πορίσματα για τη SIEMENS. Δύσκολοι καιροί για σπατάλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: