Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Πρόσκληση στους φίλους και τα μέλη του ΠΑΜ στα νέα γραφεία μας, για "καφέ και κουβέντα"


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί Φίλοι και Μέλη του Πατριωτικού Μετώπου.

Σας περιμένουμε όλους, σε μια φιλική συνάντηση γνωριμίας "για καφέ και κουβέντα", στα νέα γραφεία του Κινήματος στην Αθήνα που βρίσκονται στο 33 της οδού Νίκης στο Σύνταγμα. (Ανεβαίνοντας την Φιλλελήνων προς Βασ. Σοφίας, στρίβουμε δεξιά στη Ναυάρχου Νικοδήμου. Η Νίκης είναι ο πρώτος δρόμος που θα συναντήσουμε, στο γωνιακό κτίριο αριστερά μας, η πόρτα της πολυκατοικίας είναι δίπλα ακριβώς από το Ταχυδρομείο).

Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Τα γραφεία μας βρίσκονται στον 1ο όροφο, βγαίνοντας από τον ανελκυστήρα δεξιά, γραφείο 2.

Θα σας περιμένουν συντονιστές του Κινήματος από διάφορα σημεία της Ελλάδας, για να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και κυρίως να συζητήσουμε για την προετοιμασία του Συνεδρίου μας που θα γίνει την Άνοιξη.

Εσείς περισσότερο από όλους τους Έλληνες, γνωρίζετε πως οι καιροί είναι ιδιαίτερα δύσκολοι για την Πατρίδα και τον Λαό μας. Ας κάνουμε λοιπόν τον κόπο να βρεθούμε όλοι μαζί στη συνάντηση αυτή. Όπως γνωρίζετε, το Κίνημά μας, είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας που με σοβαρότητα και σαφείς θέσεις, κινείται σήμερα πανελλαδικά, για την ανατροπή του κλίματος σήψης και διαφθοράς που βιώνουμε. Το σύστημα μας έχει κατατάξει στους σοβαρότερους αντιπάλους του δεδομένου ότι έχουμε ξεφύγει από τις ακαδημαϊκές προσεγγίσεις τις αναλύσεις και τα πολλά τα λόγια, και περάσαμε στην πράξη. Και μόνο με την πράξη, μπορούμε να βοηθήσουμε τα όνειρα του ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη, να πάρουν εκδίκηση.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2103311642 και 6980292626.

Σας περιμένουμε

Αδελφικά

Πατριωτικό Μέτωπο

Δεν υπάρχουν σχόλια: