Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2010

Όλη η ζωή μας ένα «φροντιστήριο» η συνέχεια

Το σύστημα φροντίζει να αποξενωθεί ο άνθρωπος από τη φύση του, να ξεχάσει ποιος είναι, διδάσκοντας του πως είναι φυσιολογικό να λαμβάνει ως αμοιβή ένα νόμισμα που δεν έχει κανένα αντίκρισμα σε πραγματικό πλούτο. Είναι σημαντικό να κάνουμε τα πάντα για αυτό, ακόμη και να ποδοπατήσουμε τον διπλανό μας ή να παραμελήσουμε την οικογένεια μας και τις αξίες μας, ενώ καλλιεργεί την ψευδαίσθηση πως η υπερκατανάλωση θα λύσει όλα τα προβλήματα μας.

Υιοθετεί την αλαζονική αντίληψη πως δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε πως καλλιεργείται μία ντομάτα, δεν χρειάζεται να γνωρίζουμε βασικούς κανόνες επιβίωσης γιατί οι πολυεθνικές θα είναι πάντα στο πλευρό μας και θα φροντίζουν για εμάς. Εμείς αρκεί να γίνουμε αποτελεσματικά στελέχη επιχειρήσεων, μέσα σε πόλεις φυλακές και να βοηθήσουμε με τη συμπεριφορά μας την εύρυθμη λειτουργία των αγορών στη διακίνηση του κοπανιστού αέρα.

Τις αγορές τις ονομάζει έτσι για να μην τις αποκαλέσει με τα πραγματικά τους ονόματα και προκαλέσει στον ανθρώπινο νου επικίνδυνους συνειρμούς. Έτσι αντί για Goldman Sachs, Deutsche Bank, Wall street, Morgan Stanley και λοιπούς ληστρικούς οργανισμούς χρησιμοποιούμε τον όρο αγορές και καθαρίσαμε. Θυσιάζουμε τα Έθνη για να ικανοποιήσουμε την αδηφαγία των αγορών.

Η εκπαίδευση των πολιτών όλων των εθνών σε αυτό τον τρόπο ζωής, είναι μονόδρομος για να επιβιώσουν οι αγορές. Έτσι οδηγήθηκαν τα πάντα να κινούνται γύρω από αυτό. Η οικογένεια, η Θρησκεία, η πατρίδα, η σκέψη, η ελευθερία, είναι ξεπερασμένες έννοιες. Ποιος νοιάζεται για αυτά αφού για τις αγορές
 δεν είναι χρήσιμα. Εξάλλου ένα διαζύγιο για εμάς τους πολίτες του κόσμου θεωρείται παράσημο. Και με παιδιά που να μπλέκεις τώρα βρε αδερφέ. Εκεί μας οδηγεί το σύστημα. Σαν αριθμούς μας βλέπουν μόνο για αυτό θα μας εφοδιάσουν με την κάρτα του πολίτη.

Και αν κάποιος τρελός, «οπισθοδρομικός», παραστρατήσει και μουντζώσει το σύστημα κατάμουτρα για να τραβηχτεί σε μια γωνιά, όπου θα παράγει τα απαραίτητα μόνος του, τότε το σύστημα εφευρίσκει τα ανάλογα εργαλεία. Κώδικας Αlimentarius και φόρος ακίνητης περιουσίας από το πρώτο τετραγωνικό δια στόματος Τζέφρι. Κανείς δεν πρέπει να ξεφύγει. Οδηγούν τα πράγματα έτσι ώστε ακόμη και το παραμικρό αγαθό που θα αποκτήσεις να «γεννάει» έξοδα για να συνεχίσεις να τους υπηρετείς. Είπαμε οι αγορές πεινάνε!!!

Σε όλη αυτή τη «διδασκαλία» που γίνεται σε εντατικούς ρυθμούς στους λαούς έχω, την αίσθηση πως μετεξεταστέοι θα μείνουν οι δάσκαλοι και όχι οι μαθητές. Θα είναι από τις λίγες φορές που θα συμβεί κάτι τέτοιο αλλά θα αποτελεί μία από τις πιο επικές ανατροπές στην ανθρώπινη ιστορία. Θα γίνει κατανοητό αναγκαστικά πως οι όροι «ανθρωπότητα» και «αγορές» δεν είναι συμβατοί και Το χέρι του Θεού θα λειτουργήσει όπως λειτουργεί η Χλωρίνη, απέναντι σε παρασιτικούς οργανισμούς που αναπτύσσονται σε ένα ρυπαρό περιβάλλον.

Όσοι δοκιμάζονται από την παρούσα κατάσταση να μην απελπίζονται. Κάτι πολύ μεγάλο που δεν ανακόπτεται, δημιουργείται και θα δικαιώσει τους ανθρώπους. Πίστη, υπομονή και αγάπη είναι τα εφόδια που μας χρειάζονται. Για κανένα ανθρώπινο κατασκεύασμα δεν αξίζει να χάσουμε τη γαλήνη της ψυχής μας. Όταν κάτι χάνουμε, ας θυμόμαστε κάτι άλλο που έχουμε και ας δοξάζουμε Το Θεό για αυτό.

Τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους. Θα έρθει εποχή που ο ΣΕΒ θα προσφέρει ένα εργοστάσιο, για ένα χαρούπι και η Νέα Τάξη θα τρέχει για να σώσει το τομάρι της. Θα είναι η εποχή που θα δοξαστεί Ο Υιός του ανθρώπου. Εμείς απλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε πως είμαστε άνθρωποι και όχι ιδιότητες. Καλό Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: