Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Με θετικά μηνύματα επιστρέφουν οι αντιπροσωπείες του Πατριωτικού Μετώπου από ΗΠΑ και Σερβία.


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, Τ.Κ 10557, Αθήνα
Τηλ. εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

Αθήνα, 1 Δεκεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με θετικά μηνύματα επιστρέφουν οι αντιπροσωπείες του Πατριωτικού Μετώπου από ΗΠΑ και Σερβία. Ανασυγκροτούνται οι ιστορικές συμμαχίες της χώρας μας, οργανώνεται φιλελληνικό δίκτυο διεθνώς.

Θετικότατα για την Πατρίδα και τον Λαό μας, τα μηνύματα που κομίζουν οι αντιπροσωπείες του ΠΑΜ από ΗΠΑ και Σερβία, κατά την πρώτη φάση των διεθνών επαφών των αντιπροσωπειών του Πατριωτικού Μετώπου, με στόχο την ανασύσταση και ανασυγκρότηση των ιστορικών φυσικών συμμαχιών της Ελλάδας και την οργάνωση διεθνούς φιλελληνικού δικτύου.

Πιο συγκεκριμένα: Στις ΗΠΑ, πέρα από τις επαφές με τις οργανώσεις του Κινήματος σε Νέα Υόρκη, Ουάσιγκτον και Σικάγο, η αντιπροσωπεία που Πατριωτικού Μετώπου συναντήθηκε με κορυφαίους φιλέλληνες Αμερικανούς πολιτικούς, με τους οποίους και έγινε κοινά αποδεκτή η ανάγκη στήριξης του ελληνικού λαού στις ιδιαίτερα δύσκολες στιγμές της κρίσης που βιώνει, αλλά και του αγώνα του Πατριωτικού Μετώπου κατά των διεθνών τοκογλύφων και των εγχώριων νεοταξιτών εκφραστών τους. Ενός κλίματος που τεχνητά δημιούργησαν συγκεκριμένα διεθνή τοκογλυφικά-τραπεζιτικά κέντρα και που ήδη έχει βαρύνει, ακόμη και τον αμερικάνικο λαό.

Στην Σερβία τώρα, σειρά επαφών με πατριωτικές οργανώσεις της ιστορικά φιλικής με την Ελλάδα αυτής χώρας είχε κλιμάκιο του Πατριωτικού Μετώπου, με κύριο ζήτημα στην ατζέντα των συζητήσεων, την ανάγκη ανασυγκρότησης των ιστορικών φυσικών συμμαχιών, τόσο στο πλαίσιο των Βαλκανίων, όσο και ευρύτερα με την Ρωσία αλλά και με τις άλλες ιστορικά φιλικές προς την Ελλάδα χώρες της Ευρώπης.

Από την πλευρά τους οι Σέρβοι πατριώτες, πέρα από την θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν στην αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου, εξέφρασαν την πλήρη αποδοχή της πρότασης του ΠΑΜ για ανασυγκρότηση των ιστορικών συμμαχιών Ελλάδας-Σερβίας και δήλωσαν έτοιμοι, ώστε να ξεκινήσει αμέσως οι διάλογος για την συγκρότηση κοινής ομάδας εργασίας η οποία θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους για την υλοποίηση των κοινών στόχων. Να προσθέσουμε εδώ πως και στη Σερβία, σχεδόν παράλληλα με την ίδρυση του Πατριωτικού Μετώπου το 2009, ιδρύθηκε το Πατριωτικό Μέτωπο Σερβίας, στο οποίο δραστηριοποιούνται Σέρβοι Πατριώτες, με κύριο επίσης πολιτικό πρόθεμα, τη σύσφιγξη των σχέσεων του Ελληνικού με τον Σέρβικο λαό.

Με την επιστροφή τους από ΗΠΑ και Σερβία οι αντιπροσωπείες του ΠΑΜ θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου στα ελληνικά ΜΜΕ, ενώ ήδη προγραμματίζονται οι επαφές του Κινήματος με Ρουμάνους και Ρώσους Πατριώτες, σε Βουκουρέστι και Μόσχα.

www.pamet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: