Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010

Παρά την επίδειξη δύναμης των νεοταξιτών στο κέντρο της Αθήνας, το ποτάμι της οργής και του Κινήματος, δεν γυρίζει πίσω


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33 10557,  Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

Αθήνα, 15 Δεκεμβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρά την επίδειξη δύναμης των νεοταξιτών στο κέντρο της Αθήνας, το ποτάμι της οργής και του Κινήματος, δεν γυρίζει πίσω.

Με χιλιάδες αστυνομικούς και με χρήση χημικών και βομβών κρότου-λάμψης χωρίς κανένα μέτρο, ολοκλήρωσε την προαποφασισμένη επίδειξη δύναμης στο κέντρο της Αθήνας, η νεοταξίτικη κατοχική συμμαχία που κυβερνά τον τόπο.

Οι “σοσιαλιστές” του ΠΑΣΟΚ, δείχνουν αποφασισμένοι να πατάξουν με κάθε τρόπο, κάθε έκφραση της λαϊκής οργής κατά των μέτρων που σε συνεργασία με το ΔΝΤ την Τρόικα και τους τοκογλύφους, έχουν επιβάλλει στον ελληνικό λαό. Ξεχνώντας φυσικά (όπως κάθε συνεπής νεοταξίτης) αυτό που έγινε στην Αργεντινή, με τον “ομόλογό” τους “σοσιαλιστή” Ραούλ Αλφονσίν.

Η αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου, παρά το αποπνικτικό περιβάλλον που δημιούργησαν τα δακρυγόνα στο κέντρο της Αθήνας, παρέμεινε μέχρι αργά το απόγευμα μπροστά στο Κοινοβούλιο, μιλώντας στους πολίτες και εξηγώντας τη βασική θέση του Κινήματος, πως μόνο όταν ο Λαός αποφασίσει να πάρει την υπόθεσή του στα χέρια του, θα “δει θεού πρόσωπο”.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, συμφώνησε με τις θεμελιώδεις αρχές του ΠΑΜ, για συσπείρωση όλου του Λαού, γύρω από το υπερκομματικό-παλλαϊκό-δημοκρατικό Κίνημα, με κεντρικό στόχο, την πλήρη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στην Πατρίδα μας. Μια αλλαγή που προϋποθέτει και διαφορετική προσέγγιση στις επιλογές τόσο της διάρθρωσης του πολιτικού λόγου και θέσεων, όσο και την οργανωτική δομή των Κινημάτων των πολιτών που συμμετέχουν στο Πατριωτικό Μέτωπο.

Με δεδομένα τα διδάγματα από τους αγώνες των Λαών σε Αργεντινή, αλλά και σε Ισλανδία, Ιρλανδία και Ουγγαρία, το Πατριωτικό Μέτωπο, είναι αποφασισμένο να συνεχίσει τον αγώνα του για συμπαράταξη όλων των πατριωτικών δυνάμεων της Πατρίδας μας σε έναν ανοιχτό αλλά κάθετο αγώνα κατά των νεοταξιτών. Και η πορεία των πραγμάτων δείχνει πως η απόφασή του αυτή δικαιώνεται μέρα με την ημέρα και πρόκειται να δικαιωθεί στο σύνολό της, με την ολοκλήρωση της δομής του Κινήματος, αλλά και των προτάσεών του για μια Ελλάδα κοινωνικής αλληλεγγύης, ελευθερίας, δικαιοσύνης και πραγματικής και άμεσης Δημοκρατίας.

Το νερό μπήκε στο αυλάκι και δεν γυρίζει πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: