Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Η «αργεντινοποίηση» της Πατρίδας και του Λαού μας, καλά κρατεί. Συντεχνίες, πολιτικοί, ΜΜΕ, στο κοινό παιχνίδι: Διάλυση του κοινωνικού ιστού, εκποίηση του εθνοχώρου.


Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, Τ.Κ. 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642
Φαξ: 2103311652
Τηλ. εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

Αθήνα, 14 Δεκεμβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον ελληνικό λαό παραζαλισμένο από τις απανωτές «σφαλιάρες» των νεοταξιτών που κυβερνούν τον τόπο και ακόμη αναποφάσιστο μπροστά στις καταστροφικές για το μέλλον μας εξελίξεις, το σύστημα διαχείρισης εξουσίας, πολιτικοί-συντεχνίες-ΜΜΕ, συνεχίζει ακάθεκτο τις επιλογές του.

Ανερυθρίαστο πια, το πάλαι ποτέ «σοσιαλιστικό κόμμα», καταστρέφει οποιαδήποτε κοινωνική-ανθρωποκεντρική διάσταση μπορεί να κληρονόμησε από τους «πιονέρους» σοσιαλιστές της δεκαετίας του 1970. Με πρόσωπο καθαρά ακραίο δεξιό (κόντρα σε όλους τους θεωρητικούς όρους που αυτό το ίδιο χρησιμοποιεί αναφερόμενο στην διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη), επιμένει να εξαπατά την κοινωνία «στο όνομα του λαού και της ευημερίας του».

Αμήχανη η παραδοσιακή συντηρητική παράταξη, αδυνατεί να τοποθετηθεί με σαφείς πολιτικούς όρους απέναντι στην υποκατάσταση της δικής της πολιτικής από τους «σοσιαλιστές» του ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας εντελώς αναποτελεσματικά να «εφεύρει» διαφορές με το κυβερνών κόμμα.

Υπό διάλυση η ελευθεριακή «αριστερά», μετά τις επιλογές της, να στηρίξει οτιδήποτε της «γυάλιζε» ως επαναστατικό.

Σε αδιέξοδο η παραδοσιακή αριστερά, με την επιμονή της σε μοντέλα τα οποία δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

Τα απαράδεκτα ΜΜΕ που συντονίζονται με τις επιλογές των νεοταξιτών-τοκογλύφων, τόσο για την διάσωσή τους από τα οικονομικά τους αδιέξοδα, φορτώνοντας στις πλάτες του ελληνικού λαού τους τηλεφωνικούς τους λογαριασμούς, τα αγγελιόσημα και τις διευκολύνσεις που απολαμβάνουν από τον φοροεισπρακτικό, κρατικό μηχανισμό.

Και μέσα σε όλα αυτά, διάφορες τυχοδιωκτικές πολιτικές επαγγελματικής αποκατάστασης, υποτιθέμενου αριστερού ή υποτιθέμενου δεξιού τύπου, (ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Αριστερά, Δημοκρατική Συμμαχία) που επιμένουν στην επιχείρηση εξαπάτησης του ελληνικού λαού, που απελπισμένος αναζητά διέξοδο στο ασφυκτικό περιβάλλον που του έχουν δημιουργήσει οι επαγγελματίες πολιτικοί.

Το ποτάμι όμως που ονομάζεται ιστορία των ανθρωπίνων κοινωνιών ξεχείλισε και δεν γυρίζει πίσω.

Παρότι το σύστημα της νέας τάξης και των τοκογλύφων φαίνεται αυτήν την στιγμή παντοδύναμο, η πρόσφατη ιστορία των λαών για ελευθερία, δικαιοσύνη, δημοκρατία και αξιοπρέπεια, απέδειξε πως μπορεί να ανατραπεί. Αρκεί ο ελληνικός λαός να αντιληφθεί πως στο δικό του χέρι είναι η υπόθεση και της ελευθερίας και της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειάς του.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, σε συντονισμό με τα διεθνή κινήματα κατά της νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης των τοκογλύφων, οργανώνοντας την δομή του αλλά και ευρισκόμενο διαρκώς δίπλα στον λαό, εντείνει τη δράση του, προς όλες τις κατευθύνσεις:

-Συνεχίζει τις επαφές του με τα κινήματα κατά της νέας τάξης, σε ολάκερη την υφήλιο. Ήδη μετά τις επαφές σε ΗΠΑ και Σερβία, προγραμματίζονται επαφές σε Ουγγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, Αργεντινή, Βενεζουέλα, Ιρλανδία, Ισλανδία, Βολιβία, Βραζιλία αλλά και με προσωπικότητες οι οποίες έχουν στρατευθεί κατά της νέας τάξης σε Αγγλία και Γαλλία.

-Συνεχίζει την οργάνωση των Πυρήνων του σε ολάκερη την Ελλάδα, ρίχνοντας σε αυτήν την φάση ιδιαίτερο βάρος στο λεκανοπέδιο της Αττικής, με το ξεκίνημα των νέων του γραφείων στο κέντρο (Νίκης 33, Σύνταγμα Αθήνα) και με την σε καθημερινή πια βάση σύσκεψη των στελεχών, μελών και φίλων του Κινήματος, ενώ αμέσως μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, ξεκινά και τη λειτουργία των γραφείων του ΠΑΜ σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά.

-Κάνει καθημερινά αισθητή την παρουσία του στις κινητοποιήσεις των κοινωνικών φορέων, απευθυνόμενο άμεσα στον ίδιο τον λαό και όχι στις κομματικοποιημένες κατά κανόνα ηγεσίες τους, καλώντας τους να αντιληφθούν ότι το πρόβλημα με την κατοχή της χώρας μας από το ΔΝΤ την Τρόικα και τους τοκογλύφους, δεν είναι ταξικό αλλά έχει να κάνει με την συνολική υπόσταση της Πατρίδας και του Λαού μας.

-Παίρνει σαφείς και ξεκάθαρες θέσεις απέναντι στα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία με θάρρος αλλά και την ανθρωποκεντρική εκείνη προσέγγιση που πρέπει να έχει ένα Πατριωτικό, Παλλαϊκό, Δημοκρατικό Κίνημα. Με πιο πρόσφατη, την επίσκεψη κλιμακίου του ΠΑΜ στους πολιτικούς πρόσφυγες που έχουν κατασκηνώσει στα προπύλαια της Πανεπιστημίου ζητώντας πολιτικό άσυλο, υπόθεση για την οποία το Κίνημα θα εκδώσει ανακοίνωση, με σαφή τοποθέτηση στο συνολικό πρόβλημα της μετανάστευσης-λαθρομετανάστευσης.

-Προετοιμάζεται για το Συνέδριό του, στο οποίο και με την παρουσία των εκπροσώπων των Πυρήνων του Κινήματος από όλη την Ελλάδα, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για την πρότασή του στον Ελληνικό λαό, στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν αναλίσκεται σε «βερμπαλισμούς», ημερίδες, στρογγυλά τραπέζια, αναλύσεις επί αναλύσεων, ανούσιες και ανώφελες αντιπαραθέσεις, θεωρητικούς ακροβατισμούς. Το Πατριωτικό Μέτωπο ΔΡΑ καθημερινά, μέσα από τον Λαό και για τον Λαό. Και σε αυτόν τον αγώνα του, καλεί όλους τους Έλληνες Πατριώτες σε συστράτευση στον κοινό αγώνα. Με σημαία του μόνο την ελληνική, με ιδεολογία του την πνευματική παρακαταθήκη των ηρώων, σοφών, μαρτύρων και αγωνιστών αυτού του τόπου για ελευθερία και δικαιοσύνη και με οδηγό του, την πολύτιμη εμπειρία των αγώνων των λαών σε ολάκερη την υφήλιο, κατά της νέας τάξης και της παγκοσμιοποίησης των παράσιτων του χρηματιστηριακού-τραπεζιτικού κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: