Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτόχειρας

Δίκαιη νίκη πέτυχε η ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στο αποψινό ντέρμπι σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες έδειξαν αδυναμίες και έκαναν αρκετά λάθη. Ο Ισμαελ Μπλάνκο σημείωσε το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 90’ για να χαρίσει στην ΑΕΚ τους 3 βαθμούς. Η ΑΕΚ δεν ήταν ανώτερη από τον Ολυμπιακό αλλά ήταν σίγουρα πιο τυχερή.

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος, χωρίς όμως να κυριαρχήσει ολοκληρωτικά στον αγώνα και αυτό γιατί δεν ήταν συγκεντρωμένος. Ήταν ο μεγάλος άτυχος της βραδιάς αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του από το πρώτο εικοσάλεπτο λόγω τραυματισμού του Ριέρα. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτόχειρας σήμερα ο Ολυμπιακός γιατί στο 50’ απώλεσε πέναλτι ο Ντουντού και στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μιραλάς έχασε εκπληκτικό τετ α τετ.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε έστω και στο 90’,  δυστυχώς για τον Ολυμπιακό. Ομάδα που χάνει ευκαιρίες τρώει γκολ. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και τίποτα δεν έχει κριθεί, αφού υπάρχουν πολλές παγίδες στον δρόμο προς την κορυφή. Οι ομάδες πρέπει να δουλέψουν για να καλύψουν τις αδυναμίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: