Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2010

Εραστές της Τουρκοκρατίας οι σημερινοί πολιτικοί.

Καλημέρα σας αγαπητοί αναγνώστες. Σήμερα θέλω να γράψω κάποιες σκέψεις μου, που προέκυψαν από αυτό το μακάβριο για την Ελλάδα μας θέαμα στο κέντρο της Αθήνας και σε πολλές άλλες περιοχές και προέρχεται από τους μουσουλμάνους. Ευθύνη βέβαια για αυτό δεν φέρουν οι μουσουλμάνοι αλλά οι φορείς εκείνοι που έδωσαν άδεια για να γίνουν αυτές οι εκδηλώσεις στις περιοχές που γίνονται και δεν λαμβάνονται υπόψην τα κριτήρια που πρέπει. Κάποιοι με το έτσι θέλω πάνε να μας επιβάλλουν να ανεχτούμε πράγματα που είναι αδιανόητα για την Ελληνική κοινωνία.

Να πω σε αυτό το σημείο πως είναι δικαίωμα του καθενός να πιστεύει σε όποια θρησκεία θέλει και να εκφράζει την πίστη του. Δεν είναι δικαίωμα του όμως να προσβάλλει τα ιδεώδη και τις συνήθειες της χώρας που διαμένει και να διαταράσσει την ησυχία των τοπικών κοινωνιών στις περιοχές αυτές. Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Η Ελλάδα μας είναι μία παραδοσιακή Χριστιανική χώρα. Η μουσουλμανική θρησκεία είναι κάτι το ξένο για εμάς. Δεν νομιμοποιούνται οι Αρχές να αναγκάζουν τον Έλληνα πολίτη να βιώνει μουσουλμανικές εκδηλώσεις μέσα στα μούτρα του.

Όμορφα και πολιτισμένα θα μπορούσαν οι πιστοί της μουσουλμανικής θρησκείας να λάβουν έναν χώρο σε απόμερη περιοχή της Αττικής και να μαζευτούν εκεί με δικά τους έξοδα να πραγματοποιήσουν την σημερινή τελετή τους. Αντίθετα η ανωριμότητα που επέδειξαν οι αρχές στο συγκεκριμένο θέμα, αναστατώνει το λαϊκό αίσθημα και προκαλεί αισθήματα φυλετικού μίσους και βίας. Δεν έλαβαν υπόψην τους ούτε τα μικρά παιδάκια που παίζουν στις πλατείες, ούτε τους ηλικιωμένους που θέλουν να απολαύσουν τον πρωινό τους περίπατο.

Φυσικά η συγκεκριμένη κίνηση που μας απασχολεί σήμερα είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που έχει εκπονηθεί από Ανθελληνικά κέντρα και αποσκοπεί στο να βλάψει το Ελληνικό Έθνος. Εδώ και μερικές δεκαετίες διεξάγεται εις βάρος μας μία εθνοκτονία. Τα δικαιώματα για την επιτυχή εφαρμογή αυτού του σχεδίου τα έχουμε δώσει όλοι εμείς ηθελημένα και μη. Με την πρόφαση των ατομικών, θρησκευτικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων κάποιοι επέλεξαν να απαξιώσουν το κέντρο της Ελληνικής πρωτεύουσας και να το μετατρέψουν σε τζαμί για να περάσουν τα Ανθελληνικά τους μηνύματα. Μόνο που θα επισημάνω πως τα δικαιώματα αυτά είναι αμφίπλευρα και δεν γίνεται να καταπατώνται από την εφαρμογή τους τα δικαιώματα των υπολοίπων πολιτών.

Οι σημερινές αποκαρδιωτικές εικόνες, δίνουν την εντύπωση ενός οχυρού που έχει καμφθεί η αντίσταση του εκ των έσω, ενώ σε διεθνές επίπεδο περνούν το μήνυμα πως η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι. Σε πολιτικό επίπεδο τα σημερινά γεγονότα αποδεικνύουν με σαφήνεια πως οι πολιτικοί που κυβερνούν τον τόπο μας είναι εραστές της Τουρκοκρατίας. Θα πρέπει να αρχίσουμε να εξετάζουμε ριζοσπαστικότερες λύσεις προκειμένου να απαγκιστρωθούμε από την πλεκτάνη που έχουν στήσει εις βάρος μας. Ας αναρωτηθούμε αν οι Χριστιανοί θα είχαν ποτέ το δικάιωμα να κάνουν κάτι αντίστοιχο στο κέντρο κάποιας μουσουλμανικής πρωτεύουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: