Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010

Αυτοεξόριστοι στην ίδια μας τη χώρα.


Με πρωτοφανή τρόπο η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων επιτίθεται και ισοπεδώνει τη βούληση ολόκληρων πλειοψηφιών. Έχει όλα τα όπλα με το μέρος της και τα χρησιμοποιεί κατά της ανθρωπότητας, για να εφαρμόσει κατά γράμμα τα σχέδια της για την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας που ευαγγελίζεται.

Σε κάθε κράτος βρίσκουν δωσίλογους, τους χρηματοδοτούν και τους ανεβάζουν ψηλά στην εξουσία, για να εφαρμόσουν κατευθυνόμενες πολιτικές. Αν πάραυτα σε κάποιο κράτος δεν βρεθούν οι ανάλογοι δωσίλογοι, τότε θα αναλάβει το Νέο Δόγμα του ΝΑΤΟ να «συνετίσει» το οποιοδήποτε κράτος και να το φέρει στα μέτρα τους.

Στην χώρα μας εφαρμόζονται εδώ και δεκαετίες διάφορα πειράματα. Οικονομικά, Κοινωνικά, Πολιτικά. Προσφέρεται η χώρα μας για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Έχει Εθνική και Θρησκευτική συνοχή. Έχει και ένα τεράστιο κεφάλαιο πολιτισμού. Αν καταφέρεις να ενσωματώσεις στην «παγκόσμια κομπόστα» μια τέτοια χώρα τότε έχεις όλο τον κόσμο στα χέρια σου. Δεν είναι καθόλου σύμπτωση που τη διακυβέρνηση της Ελλάδος την ασκούν τρεις οικογένειες όλα αυτά τα χρόνια.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο απορρίπτονται με διάφορες δικαιολογίες ή και απροκάλυπτα, εκείνες οι ρεαλιστικές πολιτικές που θα έβαζαν την Ελλάδα μας σε τροχιά ευημερίας. Διότι τέτοιες πολιτικές «σκοντάφτουν» στο μόρφωμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάτι που αποκαλύπτουν πολλοί Ευρωσκεπτικιστές. Και η Ε.Ε. έτσι όπως είναι δομημένη αποτελεί το εργαλείο του Παγκόσμιου Φασισμού. Εξασφαλίζει την κυριαρχία σε έναν μεγάλο αριθμό ισχυρών και ανεπτυγμένων κρατών. Για αυτό και οι Ευρωσκεπτικιστές βάλλονται από τα φερέφωνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης (δείτε εδώ τι προπαγάνδα κάνουν).

Χαρακτηρίζονται ακραίοι, γραφικοί, φασίστες κλπ σε μία προσπάθεια να μην ακουστεί η φωνή τους στην κοινή γνώμη, αλλά και σε περιπτώσεις που αυτή ακουστεί να αντιμετωπιστεί με καχυποψία και προκατάληψη. Διότι οι θιασώτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης τρέμουν στην ιδέα να αρχίσει ο κόσμος να σκέφτεται ώριμα. Τότε θα καταρρεύσει όλο το οικοδόμημα που χτίζουν, αφού το έχουν στηρίξει στα σάπια θεμέλια της σύγχυσης και του ψεύδους. Για αυτό και επενδύουν τόσα πολλά στο να μην έχει ο άνθρωπος καθαρό νου.

Φοβούνται τι θα συμβεί αν αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε σε τι μας ωφελούν οι συμμαχίες που συμμετέχουμε; Γιατί ακολουθούμε αυτές τις πολιτικές στην οικονομία; Γιατί γεμίσαμε λαθρομετανάστες και μάλιστα με κουλτούρες εχθρικές προς τον δικό μας πολιτισμό; Γιατί με το ζόρι να πάρουμε την κάρτα του πολίτη; Γιατί αυξάνουμε τα όρια συνταξιοδότησης αφού δεν λύνεται το πρόβλημα των ασφαλιστικών ταμείων έτσι; Γιατί ξεπουλάμε την Εθνική μας περιουσία; Γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε τον Εθνικό μας πλούτο; Και φυσικά πολλά άλλα «Γιατί» που μπορούμε να θέσουμε. Ελλείψει επιχειρημάτων οι υπηρέτες των παγκοσμιοποιητών θα επιστρατεύουν αφορισμούς.

Μέχρι όλα αυτά τα «Γιατί» να πάρουν πειστικές απαντήσεις, θα ζούμε αυτοεξόριστοι στην ίδια μας την πατρίδα, αφού το παράλογο έχει κυριαρχήσει σε βάρος του λογικού και έχει εξαπολύσει διωγμό απέναντί στο ίδιο το ανθρώπινο είδος και τη θέληση του Θεού. Με το συνένοχο πολιτικό σύστημα η βούληση της πλειοψηφίας, παρακάμπτεται με διάφορα νομικά παράθυρα και την αρωγή της Ε.Ε. , για να αναγκάζονται οι Έλληνες να βιώνουν τον οργανωμένο ρατσισμό αρρωστημένων εγκεφάλων και να υποταχθούν στην Παγκόσμια Δικτατορία που έρχεται.

Επειδή δεν πρέπει να ξεφύγει κανένας, η «Δημοκρατία» μας, θα μας αναγκάσει να επαναπροσδιορίσουμε τον όρο στην έννοια παράνομο. Για του λόγου το αληθές διαβάστε αυτή εδώ την είδηση αλλά προσέξτε μη πέσουν τα μαλλιά σας, γιατί δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό το πράγμα. Να είστε βέβαιοι πως κάτι τέτοια νομοθετικά «διαμάντια» θα τα δούμε σύντομα και στη γειτονιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: