Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Την παρακάτω ανακοίνωση την έλαβα από το facebook όποιος μπορεί ας τη διαδώσει.

Με διοργανωτές την ελεύθερη βούληση, μακριά από κομματικά συμφέροντα, για το καλό όλων των συνανθρώπων μας, διοργανώνουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή στις 11:00 το πρωί τις 12/12/2010 στο Σύνταγμα, με σύνθημα μας «ΟΧΙ στην Κάρτα του Πολίτη» όχι στην Παγκοσμιοποίηση, θέλουμε να ζήσουμε ελεύθεροι.

Ξεχυθείτε μαζί μας στους δρόμους, δείξτε με την παρουσία σας την αντίδραση σας, έτσι απλά και αυθόρμητα, βοηθήστε κι εσείς τον αγώνα μας, ενημερώστε τους δικούς σας ανθρώπους, για την συγκέντρωση που οργανώνουμε όλοι εμείς οι ελεύθεροι πολίτες, όλα τα ελεύθερα blogs spot, όλοι οι ελεύθεροι Ιερείς, για να έχουν ένα καλύτερο μέλλον τα παιδιά μας.

Η συγκέντρωση αυτή θα πάει χαμένη αν δεν τους υποστηρίξουμε . Προτείνουμε την ίδια ημέρα και ώρα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ να γίνει μια τέτοια κινητοποίηση .

Όπου υπάρχουν σκεπτόμενοι πολίτες να επωφεληθούν της ευκαιρίας και να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στην παγκοσμιοποίηση , στο μνημόνιο , στην καταλήστευση της χώρας , στην οικογενειοκρατία , στην διαφθορά , στην κατευθυνόμενη αποβλάκωση του λαού .*** (Gorilaki) Την ανάρτηση αυτή την ξαναβάζω ως υπενθύμιση μιας και η ημέρα της εκδήλωσης είναι κοντά. Θέλω να προσθέσω ως νέο δεδομένο σε αυτή την υπόθεση πως η κυβέρνηση με αφορμή τη συγκεκριμένη εκδήλωση επιδεικνύει για άλλη μια φορά τα δολοπλόκα αντανακλαστικά της και τη φασίζουσα νοοτροπία της, αφού για την ημέρα εκείνη υποκίνησε στάση εργασίας από τις 10:00 πμ έως τις 16:00 μμ σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.Είναι επιτακτική η ανάγκη ύστερα και από αυτή την εξέλιξη, όλοι οι ελεύθεροι πολίτες, όλοι οι Χριστιανοί που θίγονται από την κάρτα του πολίτη να μην πτοηθούν από αυτή την προσπάθεια υπονόμευσης και να δώσουν ένα βροντερό παρών σε αυτή την εκδήλωση, περνώντας έτσι το μήνυμα πως δεν είμαστε αριθμοί, δεν είμαστε ψηφιακά δεδομένα, αλλά άνθρωποι.

1 σχόλιο:

act-in-idios είπε...

BAΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ