Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2010

Ας φορέσουν πρώτα καθαρό σώβρακο και ύστερα ας ερμηνεύσουν την αποχή.

Για το αποτέλεσμα των εκλογών δεν θα σχολιάσω τίποτα εκτός από το κομμάτι που με αφορά. Την αποχή. Δεν αναφέρομαι στην ακούσια αποχή αλλά στη συνειδητή αποχή που έλαβε διαστάσεις θριάμβου και αποτελεί την πρώτη δύναμη στην πολιτική ζωή του τόπου. Επειδή βλέπω πως κάποιοι γίνονται δυσκοίλιοι και κουτοπόνηροι όταν καλούνται να ερμηνεύσουν το ποσοστό της αποχής, θα κάνω τον κόπο να τους το ερμηνεύσω για άλλη μία φορά με πολύ απλά λόγια, μήπως και το εμπεδώσουν.

Κύριοι η αποχή σημαίνει πως βρωμάτε και εσείς και το σύστημα σας και για αυτό το λόγο δεν σας νομιμοποιούμε με τη συμμετοχή μας σε μία διαδικασία απάτης στημένη από εσάς, που την ονομάζετε Δημοκρατία. Κάτι ακόμα ουσιώδες που πρέπει να σας πω είναι πως πριν γκρεμίσεις κάτι συθέμελα πρώτα παύεις να το αναγνωρίζεις. Μετά το στέλνεις στο χρονοντούλαπο της ιστορίας παρέα με τα κομματόσκυλα του, κάνοντας το μία κακή παρένθεση για τη χώρα, πριν φτιάξεις κάτι καινούριο.

Ο κουτοπόνηρος Τζέφρεϊ λοιπόν που ερμηνεύει τα ποσοστά της αποχής όπως τον βολεύει, καλά θα κάνει να αλλάξει ένα σώβρακο πρώτα, γιατί αυτό που φόραγε τη βραδιά των εκλογών το λέρωσε παρακολουθώντας τη συντριβή του, αφού ο λαός δεν στήριξε τη σιωνιστική του διαδικασία και να θυμηθεί πως δεν είμαι εγώ που απείχα αυτός που φοβάται να κυκλοφορήσει μόνος του σε μια λαϊκή, αλλά εκείνος και οι όμοιοι του, που χωρίς τα κομματόσκυλα τους δεν τολμούν ούτε να ξεμυτίσουν από τα λαγούμια τους.

Τα ωραία αρχίζουν τώρα μιας και γνωρίζετε πως αυτοί που θα σας σαρώσουν και θα σας στείλουν όλους στη χωματερή της ιστορίας είναι αυτοί που απείχαν από τη χθεσινή διαδικασία. Για την ώρα κρυφτείτε στα λαγούμια σας αφού δεν τολμάτε να κυκλοφορήσετε έξω και τα κομματόσκυλα σας είναι πολύ λίγα για να σας σώσουν. Η αποδόμηση του πολιτικού σας συστήματος είναι οριστική και δεν μιλάτε εξ ονόματος της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού, παρά μόνον εξ ονόματος των κομματόσκυλων σας, που και αυτά δεν γνωρίζουν με τι συμπράττουν.

2 σχόλια:

act-in-idios είπε...

OI ANΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ !!
ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΗΧΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ PAPANDREOY ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ !!!!

( ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ ???? )

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ....
ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΙΠΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.

Gorilaki είπε...

Άσε τους νεκρούς να προχωράνε!