Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2010

Άλλη μία παράσταση του παρακράτους με σκηνοθέτη τον κυβερνητικό θίασο.

Δεν μου αρέσει να το παίζω Ντετέκτιβ ενίοτε όμως η επικαιρότητα αναγκάζει το μυαλό να σκέφτεται και έτσι. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στην Αθήνα είναι τραγέλαφος. Για άλλη μία φορά η πλεκτάνη του παρακράτους της κυβέρνησης βρήκε χώρο στη σκακιέρα της καθημερινότητας. Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο γίνεται πιο επιτακτική η ανάγκη να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη.

Δεν έχω αποδείξεις για την εμπλοκή της κυβέρνησης στα γεγονότα και σαφώς αυτό που εκφράζω είναι μία εικασία που προκύπτει από την ανάλυση των πληροφοριών που διαρρέουν στα ΜΜΕ. Με την επεξεργασία των πληροφοριών και την απάντηση στο ερώτημα ποιος ωφελείται από αυτή τη γελοία τρομοκρατία, ο κοινός νους οδηγείται σε αυτή την εικασία.

Τα εκρηκτικά δεν είναι μεγάλης ισχύος, η όλη υπόθεση φαίνεται σαν να σχεδιάστηκε στο πόδι και οι συνέπειες αυτών των πράξεων πετυχαίνουν να δυσφημήσουν την Ελλάδα στο εξωτερικό και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Είναι ξεκάθαρος ο αντικειμενικός στόχος αυτής της επιχείρησης. Σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικά σημείο για την παρούσα κυβέρνηση, το παρακράτος έκανε πάλι την εμφάνιση του και επιχειρεί να γίνει η σανίδα σωτηρίας της κυβέρνησης.

Έδρασε συνεπέστατα και με μεγάλη αφοσίωση, όπως ακριβώς το είχε πράξει και στις 5 Μαΐου, την ώρα εκείνης της μεγαλειώδους πορείας, με αποτέλεσμα τότε η λαϊκή οργή να πνιγεί στο αίμα θρηνώντας τέσσερις νεκρούς και οι λαϊκές αντιδράσεις να χάσουν τον μαζικό χαρακτήρα που είχαν. Για να μην ξεχνάμε με την ίδια συνέπεια οι ίδιοι κύκλοι έδρασαν και όταν η παρούσα κυβέρνηση ήταν αντιπολίτευση. Κάθε τόσο η Αθήνα πνίγονταν στην ανεξέλεγκτη βία πλήττοντας έτσι την εικόνα της τότε κυβέρνησης. Οι ίδιοι κύκλοι που εξαφανίστηκαν όταν η τότε αξιωματική αντιπολίτευση έγινε κυβέρνηση.

Είναι γνωστό πως ο Παπανδρέου αρέσκεται στο να δυσφημίζει τη χώρα μας. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί αυτό κάνει από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνηση της. Επιχείρησε να κρυφτεί, αλλά τον έδωσε ο φίλος του ο Γιούγκερ. Οι τελευταίες δραστηριότητες αυτών των ψευτοτρομοκρατών του ελέους, τον βοηθούν και σε αυτή την επιδίωξη του. Βοηθούν επίσης και για να περάσουν τα νέα μέτρα καταστολής που έχουν στο συρτάρι. Νέοι τρομονόμοι θα κάνουν την εμφάνιση τους πολεμώντας δήθεν την τρομοκρατία αλλά επί της ουσίας θα ισοπεδώνουν τα ατομικά δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες των απλών ανθρώπων που θα αγωνίζονται για την επιβίωση τους, από τις επιθέσεις του μνημονίου.

Εκτιμώ πως παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης και του παρακράτους της, ο Ελληνικός λαός δεν θα χάσει τον προσανατολισμό του και θα δείξει την αποστροφή του προς τους ψεύτες και τις υποχθόνιες πολιτικές τους. Persona non grata θα είναι ο Παπανδρέου μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. Και αυτοί που θα ψηφίσουν και όσοι θα απέχουν δείχνοντας έτσι την απέχθεια τους στον Ανθελληνικό Καλλικράτη, θα το περάσουν το μήνυμα. Και ειδικά για όσους απέχουν μη τολμήσει και σκεφτεί κανείς πως είναι υποστηρικτές του.

Εσύ κύριε Παπανδρέου τη Δευτέρα το πρωί και μέχρι να τσακιστείς από τη χώρα μπορείς να παίζεις με τους τρομοκράτες σου και τα σπιρτόκουτα τους, παρέα με το υπόλοιπο σινάφι σου. Μετρώντας όμως τα ψίχουλα που θα μαζέψεις στις εκλογές θα καταλάβεις πως ο Ελληνικός λαός δεν τρομοκρατείται και θα σταματήσει την επίθεση στην ανθρωπότητα στην οποία πρωτοστατείς εσύ και οι τοκογλύφοι που συναναστρέφεσαι.

1 σχόλιο:

act-in-idios είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΑΝΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΑΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ, ΚΑΙ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ....

ΕΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤ-ΣΟ !!