Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Από σήμερα οι Αιτήσεις για εγγραφές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο


Από σήμερα και ως τις 10 Δεκεμβρίου το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο θα δέχεται αιτήσεις εγγραφής για το νέο Ακαδημαϊκό έτος, στα Προπτυχιακά και τα Μεταπτυχιακά του προγράμματα. Για πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ε.Α.Π.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 το Ε.Α.Π. προσφέρει 6 Προπτυχιακά (4.200 θέσεις) και 26 Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών (3.500 θέσεις). Αν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση, αφού διαβάσετε τις προϋποθέσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ για να δείτε τα προγράμματα σπουδών.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 στο Ε.Α.Π. θα εισαχθούν και άτομα με ειδικές ανάγκες εκτός των θέσεων που προκηρύχτηκαν σε κάθε Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, σε ποσοστό 5% (210 θέσεις). Αν είστε άτομο με ειδικές ανάγκες και επιθυμείτε να εγγραφείτε στα Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, αφού διαβάσετε τις προϋποθέσεις συμμετοχής, για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 στο Ε.Α.Π. θα εισαχθούν και Μέλη Εκπαιδευτικού Προσωπικού των Α.Τ.Ε.Ι. με προσωποπαγή θέση και Εργαστηριακοί Συνεργάτες, οι οποίοι δεν διαθέτουν Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης, εκτός των θέσεων που προκηρύχτηκαν σε κάθε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών, σε ποσοστό 10% (350 θέσεις). Αν επιθυμείτε να εγγραφείτε στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών, αφού διαβάσετε τις προϋποθέσεις συμμετοχής, για να υποβάλετε αίτηση πατήστε εδώ.Δεν υπάρχουν σχόλια: