Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

ATZENTΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣΝοέμβριος 2010 - Φεβρουάριος 2011

9ος διεθνής διαγωνισμός καινοτομίας «Ιmagine Cup»

WWW.IMAGINECUP.GR
Η Μicrosoft Ελλάς ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη του Ιmagine Cup για το έτος 2011, προσκαλώντας τους έλληνες φοιτητές να συμμετάσχουν στον μεγαλύτερο φοιτητικό διαγωνισμό καινοτομίας στον κόσμο.Για τρίτη συνεχή χρονιά ο διαγωνισμός έχει ως κεντρικό θέμα «Φανταστείτε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία θα συμβάλλει στη λύση των μεγαλύτερων σύγχρονων προβλημάτων». Οσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορούν να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδας www. imaginecup.com ως τα τέλη Φεβρουαρίου.

Οι συμμετέχοντες φοιτητές θα εκπαιδευθούν δωρεάν σε τεχνολογίες ανάπτυξης και σχεδίασης λογισμικού,με σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στις 22-26 Νοεμβρίου και 29 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου στο Κέντρο Καινοτομίας της Μicrosoft στην Αθήνα. Οι φοιτητές μπορούν να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για αυτά αλλά και για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό στην ελληνική ιστοσελίδα www. imaginecup.gr.

Παράλληλα,στο Ιmagine Cup δικαίωμα συμμετοχής έχουν και καθηγητές,οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν μέλη μιας ομάδας, με την ιδιότητα του μέντορα. Οι ελληνικοί τελικοί θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο του 2011 και η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους παγκόσμιους τελικούς.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: