Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2010

Πλησιάζει η επέτειος για το έπος των Ελλήνων


Πλησιάζει η επέτειος για το έπος που έγραψε σύσσωμο το Ελληνικό Έθνος, ορθώνοντας το ανάστημα του απέναντι στις δυνάμεις του φασισμού που είχαν σπείρει το σκοτάδι σε όλη την Ευρώπη. Οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις έδωσαν τον υπέρ πάντων αγώνα για την Ελευθερία και την αξιοπρέπεια, αγωνιζόμενες με ήθος και τιμή, υπερασπίζοντας το Δίκαιο της ανθρωπότητας και δείχνοντας τον δρόμο του αγώνα στα υπόλοιπα Έθνη.

Στο πλαίσιο αυτό θα αναρτήσω επιλεγμένα βίντεο αφιερωμένα στα Ελληνικά όπλα, ξεκινώντας από σήμερα με την Πολεμική μας Αεροπορία, η οποία δίνει το παρών στην ειρήνη και στον πόλεμο στο πλευρό της πατρίδας όποτε χρειαστεί. Στην συνέχεια θα ακολουθήσει το Πολεμικό Ναυτικό και ο ένδοξος Στρατός Ξηράς.

Στην εποχή μας ο φασισμός χρησιμοποιεί άλλες μεθόδους για να κυριεύσει την ανθρωπότητα αποφεύγοντας την ένοπλη αντιπαράθεση όπου μπορεί, αφού ακόμη δεν μπορεί να κυριαρχήσει με αυτόν τον τρόπο σε όλους τους λαούς. Εφαρμόζει όμως άλλα μέσα πολύ πιο ύπουλα και ίσως πιο αποτελεσματικά, αλλοιώνοντας κυβερνήσεις και επιβάλλοντας οικονομικές δικτατορίες και πολιτικές που επιτίθενται στα δικαιώματα του ανθρώπου. Συνέπειες όλων αυτών των δράσεων βιώνει η πατρίδα μας εδώ και αρκετά χρόνια και πλησιάζει η ώρα εκείνη που οι Έλληνες θα κληθούν να πουν ένα νέο βροντερό ΟΧΙ ακολουθώντας το παράδειγμα του Ιωάννη Μεταξά.

Διότι σε αντίθεση με εκείνη την εποχή σήμερα ο Ελληνικός λαός θα πει το ΌΧΙ στην σύγχρονη επέλαση του φασισμού και όχι οι πολιτικές ηγεσίες που στην πλειοψηφία τους απαρτίζονται από ξενόδουλους, κουτοπόνηρους πολιτικούς και οι πολιτικές τους στρέφονται εναντίων του Ελληνικού λαού και του Ελληνικού Έθνους. Όταν εκείνη την εποχή οι ηγέτες έλεγαν ΌΧΙ ο Ελληνικός λαός ακολουθούσε, ενώ σήμερα κάποιοι λένε ΝΑΙ και ο Ελληνικός λαός υπομένει.

Τα βίντεο που ακολουθούν είναι από τους χρήστες του YouTube  p4n0sgr,   polemosgr και TheEvian100 , με τη σειρά που εμφανίζονται.
Δεν υπάρχουν σχόλια: