Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010

Μαζί με τον καναπέ αγόρασαν και μια οχιά...

Μια οικογένεια στη δυτική Γαλλία παρέλαβε περισσότερα ...πράγματα από όσα είχε παραγγείλει, όταν η εταιρεία μεταφορών τους παράδωσε έναν ολοκαίνουργιο καναπέ, στον οποίο όμως είχε "εγκατασταθεί" μια δηλητηριώδης οχιά, γράφει σήμερα η εφημερίδα Ouest-France.

Την 1η Οκτωβρίου, μια ημέρα μετά την παράδοση του καναπέ σε ένα σπίτι στα περίχωρα της Νάντης, ο Yannick και η Gaétane Hélary, είδαν ένα φίδι μήκους 50 εκατοστών γνωστό με την ονομασία «ευρωπαϊκή οχιά», να βγαίνει έρποντας από τον καναπέ και να βρίσκει καταφύγιο πίσω από κάποια άλλα έπιπλα.

Στο χώρο μπήκε ο Romeo, ο γάτος της οικογένειας, ο οποίος αμέσως αντιμετώπισε το ερπετό.
«Εκεί ήταν το φίδι, λικνιζόταν, έτοιμο να επιτεθεί στον Romeo, ο οποίος είχε εξαγριωθεί», δήλωσε ο Hélary.

Στη συνέχεια με ένα ραβδί κατόρθωσε να ακινητοποιήσει το φίδι και να το βάλει σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ. Ο Hélary κάλεσε το μουσείο Φυσικής Ιστορία της Νάντης. Όταν έφθασε ο απεσταλμένος του μουσείου, το φίδι είχε ψοφήσει.

«Ευτυχώς, κανένας άνθρωπος δεν πέθανε αυτή είναι η αλήθεια, είπε ο Hélary και πρόσθεσε ότι «η εμπειρία ήταν τραυματική».

Η εταιρεία που πούλησε τον καναπέ στον Hélary συμφώνησε να τον αποζημιώσει στο σύνολο της τιμής του συν 100 ευρώ για ενδεχόμενες ζημίες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: