Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΧΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ!!..

Από http://mhpronomiouxos.blogspot.com/

Γράφει ο Δ.Καπέλλας
Δηλώσεις Γ. Πεταλωτή 28/8/2010
«Ακολουθούμε μια συγκεκριμένη πολιτική και προχωράμε σε ενέργειες, οι περισσότερες από τις οποίες δεν αναφέρονται στο μνημόνιο, γιατί τις πιστεύουμε, γιατί χρειάζονται για να βγούμε από την κρίση, αλλά και για να αλλάξουμε τη χώρα. Εάν καθίσει κανείς και αξιολογήσει το τι κάνουμε, θα δει ότι μόνο ένα μικρό μέρος περιλαμβάνεται στο μνημόνιο (...) Σε πολύ μεγάλο βαθμό οι πολιτικές (σ.σ. του μνημονίου) είναι πολιτικές της κυβέρνησης οι οποίες έχουν βάθος και συμβαδίζουν με τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις».

Ο κ Πεταλωτής δηλαδή θέλει να μας πείσει ότι πολίτικη ΠΑΣΟΚ είναι η... Μείωση των μισθών με κατάργηση του 13-14ου μισθού, το κόψιμο των επιδομάτων και οι μειώσεις των συντάξεων?...
Πολιτική ΠΑΣΟΚ είναι η επιβολή ενός εργασιακού μεσαίωνα με την αύξηση του ορίου απολύσεων, την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης (ουσιαστικη κατάργηση ),την κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, την κατάργηση της υποχρεωτικής διαιτησίας στις απολύσεις?....
Πολιτική ΠΑΣΟΚ είναι το ξεπούλημα των Δημοσίων επιχειρήσεων και η δωρεά τους σε Ιδιώτες?...

Πολιτική ΠΑΣΟΚ είναι η φορολεηλασία του πολίτη μέσω της αύξησης του ΦΠΑ, των έμμεσων φόρων και στον αντίποδα τη διαρκή ενίσχυση των ιδιωτικών Τραπεζών χωρίς όρους και προϋποθέσεις ?..
Προφανώς εδώ...κάποιοι θα πρέπει να κάνουν λάθος!!..
Και αν νομίζουν η βάση του ΠΑΣΟΚ, ο απλός δηλαδή ψηφοφόρος θα στέκει αμέτοχος και μουδιασμένος να παρακολουθεί το Κίνημα μας να διολισθαίνει σε έναν διαρκή και ατέλειωτο ιδεολογικό κατήφορο κάνουν τεράστιο λάθος!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ( ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ) ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ....
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ... ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ!!..ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!!
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ!!..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ "ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ" ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ!!!

Προτείνω λοιπόν να ξαναδιαβάσουν κάποιοι κάτι από εκείνο το κείμενο της Ιδρυτικής μας Διακήρυξης όπου ξεχειλίζει από λαμπερά οράματα και Ελπίδα...και ίσως καταλάβουν επιτέλους τι σημαίνει να ανήκεις στο ΠΑΣΟΚ!!!
«Η ρίζα της συμφοράς βρίσκεται στην εξάρτηση της πατρίδας μας»....
«(Θέλουμε) απαλλαγή της οικονομίας μας από τον έλεγχο του ξένου μονοπωλιακού και ντόπιου μεταπρατικού κεφαλαίου» και «της οικονομικής ολιγαρχίας»....
«Κοινωνικοποίηση του χρηματοδοτικού συστήματος στο σύνολό του, των βασικών μονάδων παραγωγής, καθώς και του μεγάλου εισαγωγικού και εξαγωγικού εμπορίου»....

Διαχωρίζεται οριστικά η Εκκλησία από το κράτος και κοινωνικοποιείται η μοναστηριακή περιουσία»....«Κατοχυρώνεται συνταγματικά το δικαίωμα εργασίας για όλους τους πολίτες, άντρες και γυναίκες.»
«Την κοινωνικοποίηση της υγείας, που συνεπάγεται τη δωρεάν ιατρική, φαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, την προληπτική υγιεινή για όλους τους Έλληνες, την κατάργηση των ιδιωτικών κλινικών και όλων των προνομίων στην παροχή ιατρικών και νοσοκομειακών υπηρεσιών με ενα σύστημα κοινωνικής ασφάλισης για υγεία, ατυχήματα, γερατειά και ανεργία, που να επεκταθεί σε όλους τους Έλληνες.»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: