Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

Πως να... : Λύσετε και να δέσετε τον Υπολογιστή σας!

Από τον Δρ. Φίλιππο του http://gadget-akia.blogspot.com τον οποίο και ευχαριστούμε για τα χρήσιμα άρθρα που μας στέλνει.

Καλημέρα , καλημέρα!

Πως πάει η ζωή αγαπητοί αναγνώστες? Εγώ βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο από την δουλειά μου και είπα να φτιάξω ένα βίντεο για το πώς θα λύσετε / δέσετε τον υπολογιστη σας. Κάποιος μπορεί να με ρωτήσει « Ποιο το νόημα ρε φίλε?»

Πολύ απλα όπως έχω πει στο παρελθόν γιατί να τρέχετε σε τεχνικούς και να σπαταλάτε λεφτά εφόσον μπορείτε να το κάνετε μονοί σας! Αυτή είναι η ιδεολογία μου! Παραδείγματος χάρη μπορεί να θέλετε να αλλάξετε την κάρτα γραφικών σας ! Ε, λοιπόν αυτό εδώ το βίντεο σας δείχνει λεπτομερώς πώς να το κάνετε!

Χωρίς πολλά πολλά λοιπόν σας παρουσιάζω το βίντεο το οποίο δημιουργήθηκε εξ'ολοκλήρου ΜΟΝΟ για το δικο μου blog ( Gadget-akia.blogspot.com ) και για το blog ( Clopyandpaste.blogspot.com ) στο οποίο ειμαι και συντάκτης.

Έτοιμοι ; Πάμε!Δρ. Φίλιππος
Το άρθρο αυτό αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Φίλιππου Π. Η αναδημοσίευση του άρθρου αυτού μερική ή ολική απαγορεύετε χωρις τη γραπτή άδεια του Φίλιππου Π.

Photobucket

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: