Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Οι κυβερνητικές «ομορφιές» συνεχίζονται.

Έχετε ξεφύγει εντελώς κύριοι. Στερείστε κάθε νομιμότητας. Από τη μία απειλείτε με σύλληψη τους ιδιοκτήτες οδηγούς φορτηγών, γιατί αντιστέκονται στον σφαγιασμό του επαγγέλματος τους και από την άλλη δέρνετε και συλλαμβάνετε Έλληνες κατοίκους περιοχής επειδή τολμούν να αντιδρούν στην κατάλυση της περιοχής τους από ορδές λαθρομεταναστών.

Διότι αυτό που συμβαίνει με τους αλλοδαπούς στον Άγιο Παντελεήμονα και στις γύρω περιοχές είναι απαράδεκτο. Και δεν είναι θέμα ρατσισμού. Είναι θέμα απλής λογικής. Όσο και φιλόξενος, αγαθός και καλόκαρδος να είσαι αν ανοίξεις το σπίτι σου θα χωρέσει συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Άντε 20, βαριά 30 άτομα να κοιμηθούμε όλοι στο πάτωμα και να χωρέσουμε. Όταν όμως συνεχίζουν να έρχονται «επισκέπτες» όσο και να το θες δεν θα μπορείς να τους φιλοξενήσεις. Εδώ δεν ισχύει το «όλοι οι καλοί χωράνε», γιατί δεν γίνεται.

Επειδή όλοι εσείς οι πολιτικοί αδυνατείτε για ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ λόγους να βάλετε μία ποσόστωση στον αριθμό των αλλοδαπών που μπορούν να διαμένουν στην χώρα μας δεν θα την πληρώνει η Ελληνική κοινωνία. Βάλτε μία ποσόστωση επί του συνόλου του Ελληνικού πληθυσμού να τελειώνει αυτό το θέμα. 250000-300000 θα ήταν ένας ιδανικός αριθμός μεταναστών. Από εκείνο το νούμερο και μετά όλοι θα χαρακτηρίζονται λαθρομετανάστες και θα επαναπατρίζονται με συνοπτικές διαδικασίες με έξοδα της χώρας τους. Αυτοί που θα μείνουν θα ενσωματωθούν νόμιμα και με προϋποθέσεις στην Ελληνική κοινωνία.

Σέρνεστε πίσω από την κάθε ΜΚΟ και τα αρρωστημένα μυαλά θολοκουλτουριαρέων και κρατάτε αιχμάλωτη την Ελληνική κοινωνία σε αρρωστημένες αντιλήψεις. Εξωθείται τους ανθρώπους να βιώνουν τις συνέπειες μιας εισβολής μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Και οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες υποφέρουν υπό τις παρούσες συνθήκες γιατί ο αριθμός τους είναι υπέρογκος. Μία χώρα 11000000 δεν μπορεί να έχει υποδομές για 20000000. Αδυνατεί να τις συντηρήσει. Και οι άνθρωποι ασφυκτιούν.

Οι μόνοι που εξυπηρετούνται από αυτές τις συνθήκες είναι αυτοί που ενοικιάζουν τοκογλυφικά τα ακίνητα τους και οι εργοδότες που αναζητούν δούλους για τις δραστηριότητες τους. Με τις πολιτικές σας νομιμοποιείτε τα σκλαβοπάζαρα. Χώρια που αλλοιώνετε βίαια τον πληθυσμό. Αλλά αυτός είναι ο σκοπός σας. Και επιβάλλετε τις πολιτικές σας με τα πραιτοριανά σύνδρομα της αστυνομίας. Που έχει καταντήσει κομματική οργάνωση. Ας βγει ο συνδικαλιστής τους να κλαίγεται και να μας πει πως είναι με το λαό. Μόνο που για 800 ευρώ ξεπουλάνε και το λαό και την πατρίδα.

Έχετε δίκιο κύριοι πολιτικοί που θέλετε να καταργήσετε τον όρκο στο Σύνταγμα των Ελλήνων. Αντιλαμβάνεστε την πραγματικότητα που έχετε δημιουργήσει. Έτσι ο όρκος εις το Σύνταγμα να αντικατασταθεί με όρκο εις το κόμμα για οποιονδήποτε αναλαμβάνει καθήκοντα στο Δημόσιο. Να δω όμως αν θα φτάσουν τα ελικόπτερα για να σας μεταφέρουν πίσω στις αληθινές σας πατρίδες. Στην Αμερική, στο Ισραήλ και στας Ευρώπας. Γιατί εκεί εξωθείτε τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: