Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

Υπάρχει ελπίδα

Τελικά όταν όλα δείχνουν να έχουν τελειώσει στην Ελληνική τηλεόραση, όταν αδυνατείς να βρεις μία λύση και ετοιμάζεσαι να παραδοθείς στο σκοτάδι της παραπληροφόρησης, από το πουθενά ξεπροβάλλει το φως και σε τυλίγει. Όταν βλέπεις τον δημοσιογραφικό κόσμο να έχει βουτηχτεί σε λάκκο με ακαθαρσίες και αγανακτείς, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν να το ζω αυτό, έρχεται ο κύριος Χαρδαβέλας με τον «Αθέατο κόσμο» και τινάζει τα πάντα στον αέρα.

Επιλέγει τον δύσκολο δρόμο, τον αντιεμπορικό με τα θέματα που ασχολείται, αφού θα μπορούσε να βαδίζει εκ του ασφαλούς σε πιο «σίγουρα» μονοπάτια και να μην πάει κόντρα στο ρεύμα των συναδέλφων του. Αντίθετα εκείνος επέλεξε να «ξεθάψει» ότι έχουν «θάψει» οι υπόλοιποι του κλάδου του και έδωσε βήμα σε προσωπικότητες που αποτελούν απόδειξη πως υπάρχει και μία διαφορετική Ελλάδα. Προσωπικότητες όπως η Χαρά Νικοπούλου που αντιστέκονται στο οργανωμένο έγκλημα του Ανθελληνισμού.

Στην χθεσινή του εκπομπή ο κύριος Χαρδαβέλλας παρουσίασε και μία δεύτερη «Χαρά Νικοπούλου» στην Κύπρο αυτή τη φορά, που έχει δώσει τις δικές της μάχες για τον Ελληνισμό ενάντια στο καθεστώς του Αττίλα. Μας έδειξε την κα Ελένη Φωκά και μάθαμε για τον αγώνα που έδωσε μόνη της για τον Κυπριακό Ελληνισμό, την ακούσαμε να μιλάει με αγάπη για την ιστορία και παρακολουθήσαμε on camera τη συνάντηση ανάμεσα στις δυο Δασκάλες. Μάθαμε και για την προδοσία εις βάρος της συγκεκριμένης δασκάλας, που έγινε από την Κυπριακή κυβέρνηση.

Δεν μου αρέσει να θεοποιώ πρόσωπα και καταστάσεις, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον κύριο Χαρδαβέλα ως τηλεθεατής, από αυτό το βήμα, για το γεγονός πως επέλεξε να ασχοληθεί με ένα θέμα που στην εποχή μας από αυτονόητο έχει καταντήσει Ταμπού από τους άρχοντες του τόπου. Αυτό είναι η αγάπη για το Έθνος η οποία εκφράζεται με το σωστό τρόπο και από τα σωστά πρότυπα μέσα από τις εκπομπές του.

Οπαδοί και πολέμιοι του κυρίου Χαρδαβέλα δεν μπορούν παρά να συμφωνήσουν σε ένα πράγμα. Πως ασχολείται με θέματα που δεν τολμά να αγγίξει κανένας στα μεγάλα ΜΜΕ. Βλέποντας λοιπόν έναν γνωστό δημοσιογράφο να παίρνει αποστάσεις από την καθημερινή διαστρέβλωση της πραγματικότητας δεν μπορώ παρά να συμπεράνω πως ακόμη υπάρχει ελπίδα και δεν έχουν πολτοποιηθεί όλα από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Ελπίζω να συνεχίσει πάντα έτσι και να εκπλήσσει ευχάριστα, δείχνοντας μας πράγματα που άλλοι κάνουν αγώνα να μας κρύψουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: