Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η ώρα της αλήθειας για την Αριστερή Πρωτοβουλία....

Λάβαμε το παρακάτω άρθρο από το blog http://mhpronomiouxos.blogspot.com/ και το δημοσιεύουμε.

Κάποτε όλα έχουν ένα τέλος... Κάποτε έρχετε η ώρα να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Η Συνάντηση των Διαφωνούντων του ΠΑΣΟΚ με τον Συνασπισμό και τον Αλέξη Τσίπρα για την υποστήρηξη της υποψηφιότητας του Αλέξη Μητρόπουλου για την περιφέρεια Αττικής δημιουργεί νέα δεδομένα στο πολιτικό σκηνικό και την κεντροαριστερά, σε συνάρτηση βέβαια την αυτο-περιθωριοποίηση του Αλέκου Αλαβάνου.

Έτσι στο ΠΑΣΟΚ δεν μένει πια ιδεολογική εκκρεμότητα, ή διαφοροποίηση, αφού σε επίπεδο βουλευτών ή στελεχών οι 3 διαγράφηκαν και οι 157 υπέγραψαν, ενώ σε επίπεδο ιδεολογικών ρευμάτων ή σιώπησαν ή αποχώρησαν. Μένει όμως η Αριστερή Πρωτοβουλία.... Αλήθεια Κύριε Παναγιωτακόπουλε.. τι επιλέγετε?... Θα στηρίξετε τον Σύντροφο Αλέξη Μητρόπουλο ή θα απολαύσετε τις δάφνες του κύριου Παπουτση (γνωστός απο την κολοτούμπα του Μαρτίου...)???

Έχετε 2 επιλογές, ή βγαίνετε με θάρρος και πάτε με τους συντρόφους που στρατεύονται στην Αττική ενάντια την νεοφιλελεύθερη λαίλαπα ή... θα συνεχίσετε ως γκρινιάρης στο Πασοκ στηρίζοντας το σε ότι πράττει ενάντια στο λαό και στην ιστορία της Σοσιαλιστικής Αριστεράς...
Στη δεύτερη περίπτωση να ξέρετε ότι θα μείνετε μόνος... δεν παραμυθιαζόμαστε πια.. και βέβαια δεν παραμυθιάζουμε κανέναν... και κυρίως του εαυτούς μας.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: