Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζουν

Με μεγάλη πλειοψηφία οι φορτηγατζήδες έδωσαν μία ισχυρή απάντηση στα κομματόσκυλα και στους παρτάκιδες της χώρας και συνεχίζουν τον δίκαιο αγώνα τους, ενάντια στη σφαγή του επαγγέλματος τους. Η ψηφοφορία έγινε με τη διαδικασία της κάλπης και το αποτέλεσμα της ήταν: 74 Ναι, 6 όχι και 1 άκυρο.

Όπως ανακοίνωσε ο κύριος Τζωρτζάτος πρόεδρος του συνδικάτου τους, η ευθύνη του αγώνα τους φεύγει από τα χέρια του προεδρείου τους και ανατίθεται στην επιτροπή αγώνα των φορτηγατζήδων. Αύριο στις περιοχές της Βορείου Αττικής θα εργαστούν βυτιοφόρα ΔΩΡΕΑΝ για όσους έχουν πρόβλημα με τα βοθρολύματα. Όσοι έχουν έντονο πρόβλημα με τα λύματα μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία του σωματείου τους. Ο κύριος Τζωρτζάτος έκανε έκκληση προς την κυβέρνηση για δικαιοσύνη.

Αυτό που θέλω να σχολιάσω εγώ είναι προς όλους όσους διαμαρτύρονται, πως δεν σας καταστρέφουν οι φορτηγατζήδες αλλά η κυβέρνηση και το μνημόνιο της. Αυτά καταστρέφουν όλη τη χώρα. Σταματήστε να αναζητάτε φαντάσματα στους φορτηγατζήδες και δείτε την προδοσία και το ξεπούλημα που συντελείται σε βάρος της Ελλάδος. Ψάξτε να δείτε ήδη πόσοι πολιτικοί ή συγγενείς αυτών ετοιμάζονται να εκμεταλλευθούν τα ευεργετήματα του νόμου που ψήφισαν και ετοιμάζονται να ρίξουν εκατοντάδες φορτηγά στην αγορά μετατρέποντας τους σημερινούς φορτηγατζήδες, σε αυριανούς οδηγούς των 500 ευρώ.

Απλά οι φορτηγατζήδες πρέπει να προσέχετε διότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένας μηχανισμός με ειδικότητα στην προβοκάτσια και στην προπαγάνδα και θα κάνει τα πάντα για να αμαυρώσει με ύπουλα χτυπήματα τον δίκαιο αγώνα σας. Στη σημερινή Ελλάδα υπάρχουν ακόμη Έλληνες που δεν κάθονται να σφαγιαστούν σαν αρνιά και αυτό το αποδεικνύει ο κλάδος των φορτηγών.

Η στιγμή που ο Έλληνας θα πάψει να κοιτάζει με απόγνωση και ανήμπορος να αντιδράσει τον συμπατριώτη του στα μάτια πλησιάζει και τότε δεν θα βρεθεί ούτε πέτρα για να κρυφτούν οι προδότες από κάτω. Επιστρέψτε τα κλεμμένα όσο ακόμη προλαβαίνετε.

Υ.Γ. Άλλη μία φορά για να το εμπεδώσετε ορισμένοι παπαγάλοι. Δεν είναι αντίθετοι οι φορτηγατζήδες με το άνοιγμα του επαγγέλματος τους, αλλά με τον τρόπο που αυτό γίνεται και αποτελεί προσταγή της προδοσίας του μνημονίου. Καληνύχτα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: