Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Πως να φτιάξετε το δικό σας Ηλεκτρονικό Υπολογιστή.

Από http://gadget-akia.blogspot.com

Όλο και ποιο πολλοί άνθρωποι αυτές τις μέρες φτιάχνουν τους δικούς τους υπολογιστές. Όχι μόνο επειδή στοιχίζει λιγότερο το να φτιάξεις δικό σου υπολογιστή αλλά και επειδή θα γλιτώσετε το «πρήξιμο» των υπαλλήλων όπου θα προσπαθούν να σας πουλήσουν τα πιο γαματα μηχανήματα με απώτερο σκοπό να σας φάνε τα λεφτά.

Μα αφού είναι έτσι τα πράγματα γιατί δεν φτιάχνει ο καθένας το δικό του ηλεκτρονικό υπολογιστή ; Γιατί πολύ απλά δεν έχει την γνώση να το κάνει ο καθένας. Μας έχει περαστεί ότι οι υπολογιστές είναι μηχανήματα πολύπλοκα με εξοπλισμό που φτιάχνετε από ειδικούς με ειδικά εργαλεία τα λεγόμενα κατσαβίδια. Ε λοιπόν αυτή η «εικόνα» είναι λανθασμένη.

Το να φτιάξεις ένα υπολογιστή είναι μια διαδικασία απλή που δεν απαιτεί τρομερές γνώσεις και ειδικά εργαλεία. Απλά ακολουθήστε τις οδηγίες και μέσα σε λίγες ώρες θα έχετε έναν υπολογιστή τόσο ισχυρό που θα παίζει όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια όπως το half life 3 και το doom 7.


Προσοχή: Ο Φίλιππος δεν είναι υπεύθυνος για οπουδήποτε κακό μπορεί να συμβεί διαβάζοντας αυτό το εγχειρίδιο συμπεριλαμβανόμενου πτώση τριχών, αιμορραγία από τα μάτια, καταστροφή αγαθών και απώλεια ψυχικής υγείας .


Αν συμφωνείτε παρόλαυτα να διαβασετε το εγχειρίδιο παρακαλω πατήστε εδώ


Photobucket

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: